U zocht op: schoonmaak gebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

Van Den Bulck Ernest En Zonen

Servaas Daemsstraat(ndw) 102 -2200Herentals

Hun activiteit spitst zich toe op alle grond- en graafwerken, afbraakwerken en landbouwwerken Grondwerken Van Den Bulck van,den,bulck,transport,herentals,belgie,grond,werk,afbraak,graaf,landbouw,grond,vervoer,kraan,vrachtwagen,dieplader,sportterrein,

Demessemaeker

Noordervaart(hrt) 29 -2200Herentals

gegevens over Dakwerken Demessemaeker, bedrijf in Herentals index eternit,pottelberg,pannen,leien,zink,koper,lood,dakpannen,dakwerken,bouwwereld,bouw,roof,build,scoot,www.google.be,roofing,toiture,www.altavista.be,www.ilse.be,nieuwbouw,renovatie,www.

Tuinen Toon

Ogentrooststraat(hrt) 20 -2200Herentals

All Clean Thys

Lavendelweg(hrt) 11 -2200Herentals

Eenmalige, periodieke of dagelijkse schoonmaak van woningen, kantoren, magazijnen, scholen, overheidsbedrijven,...

Dakwerken Biermans

Rode-leeuwstraat(mrh) 24 -2200Herentals

Hervaam

Hemeldonk 5 -2200Herentals

Wij staan garant voor kwalitatieve afwerking, persoonlijk contact en flexibiliteit.Onze sterkte ligt in de combinatie van snelheid, kwaliteit, heldere communicatie en het bieden van oplossingen op maat.

Skyworkers

Vennen(hrt) 5 -2200Herentals

Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten.

Hydrosec

Dikberd 14unit 5a -2200Noorderwijk

HYDROSEC is gespecialiseerd in waterdichting, het voorkomen en oplossen van vochtproblemen alsook duurzame bescherming van metselwerk en beton.

Dakconstruct

Dikberd(hrt) 28 -2200Herentals

Pubro X

Welvaartstraat (hrt) 22 -2200Herentals

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.

De Peuter

Rietbroek(hrt) 1 -2200Herentals

De Peuter n.v. realiseert een breed activiteitenpalet in infrastructuurwerken, bouwwerken en betonwerken.

Oasis

Groenstraat(ndw) 13 -2200Herentals

We zijn een familiaal bedrijf en erkend installateur centrale verwarming, vloerverwarming, hernieuwbare energie en airconditioning.

Hadibouw

Lierseweg(hrt) 325 -2200Herentals

Wij bieden aan met eigen personeel: metselwerken, buitenschrijnwerken, binnenschrijnwerken, dakwerken, stukadoorwerken en keukens en dressings.

Jntechnics

Kastanjelaan(hrt) 75 -2200Herentals

Ecohuis

Oud-strijderslaan (hrt) 207 -2200Herentals

Ecohuis staat voor persoonlijke begeleiding, ambachtelijke & milieuvriendelijke houtskeletbouw, snelle uitvoering (binnen de drie maanden !) en een team met jaren ervaring.

Entron Technics

Atealaan(hrt) 4d -2200Herentals

ENTRON TECHNICS NV is reeds 25 jaar actief op diverse vlakken; verwarming, airco, verluchting, ventilatie, perslucht en stroom.Ook het bouwen van elektrische borden maakt deel uit van onze activiteiten.

Era Domus

Noordervaart(hrt) 39 -2200Herentals

Welkom bij Era Domus projectbouw.Wij bouwen van ruwbouw, winddicht tot totaal project. Voor zowel kleine woningen als grote bouwprojecten kan u bij ons terecht.

Belfaconstruct

Welvaartstraat (hrt) 22 -2200Herentals

Belfaconstruct is gespecialiseerd in diensten voor de tankindustrie.

Theeuwes

Landweg 3 -2200Herentals

INDUSTRIËLE AUTOMATISATIEEngineering, bouwen op maat en optimalisatie van geautomatiseerde industriële productieprocessen

Village Vacances Stavelot

Diamantstraat (hrt) 8/433 -2200Herentals

Domaine Longpre te Stavelot (Belgie), een vakantiepark Landal GreenParks gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, vlakbij vele toeristische bezienswaardigheden. Domaine Long Prè - Stavelot (Ardennes-Belgique)

Gefrax

Lange Eerselsstraat(hrt) 110 -2200Herentals

Heating Control

Wochterberg(hrt) 47 -2200Herentals

Op het gebied van centrale verwarming installatie is er veel mogelijk. Heating Control biedt U een brede waaier aan en geeft raad doorheen het ganse project.

Clavi Trading

Lichtaartseweg(hrt) 25 -2200Herentals

Saelen

Varendries(ndw) 31 -2200Herentals

Twilight Zone

Toekomstlaan(hrt) 39 -2200Herentals

2LITE is een verlichtingsspeciaalzaak die zich toelegt op het maken van lichtontwerpen en lichtstudies voor particuliere woningen, horeca, kantoorgebouwen, enz

De Vlijtige Mier

Fraikinstraat(hrt) 23 -2200Herentals

De Mill

Herenthoutseweg(hrt) 93 -2200Herentals

Mahe Industries

Noordervaart(hrt) 19 -2200Herentals

Als firma proberen wij onze klanten zo goed mogelijk bij te staan met duidelijke productinformatie, met kwaliteitsproducten en met de beste service.

Victor Peeters Openbare En Industriele Werken

Zavelbosstraat(hrt) 3 -2200Herentals

7 op 7, 24 op 24 staat de Groep Peeters ter beschikking van haar klanten met het volledige gamma aan industriële reinigingstechnieken. Daarnaast beschikt de Groep Peeters ook over een jarenlange ervaring en expertise op het vlak van stralen/schilder