U zocht op: schoonmaak voor bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

Veltec

Starrenhoflaan 13 -2950Kapellen

Veltec Services is uw betrouwbare industriële dienstverlener. Zij biedt ondersteuning voor On Site Machining, reparatie van lekkages, monteren en demonteren van boutverbindingen, laseruitlijning, staalconstructies of werkplaatsactiviteiten

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

Verhoeven Dust Control

Vogelkerslaan 47 -9120Melsele

Verhoeven Dust Control levert en installeert ontstoffingsinstallaties en toebehoren voor de industriële sector. VDC helpt u met uw filters, cyclonen, ventilatoren, schoorstenen en emissie-monitoring.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Domo Sports Grass

Industriepark-west 43 -9100Sint-niklaas

Domo® Sports Grass is het kunstgrasmerk voor sporttoepassingen van Sports & Leisure Group NV. Ons bedrijf ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert wereldwijd hoogkwalitatief kunstgras.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

De Opruimers

Helsinkistraat 21 -2660Hoboken (antwerpen)

Onze firma is gespecialiseerd in de opruiming en het leegmaken van de inboedel van verschillende soorten panden. Zo nemen wij onder meer jouw woning flink onder handen

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

Wasserij Nova

Lange Van Bloerstraat 138 -2060Antwerpen 6

Al sinds 1936 zorgt wasserij Nova voor onberispelijk propere werkkledij in alle denkbare sectoren. Wij verkopen en verhuren ook, zorgen voor personalisatie, en hebben een ingenieus track & trace-systeem. We kunnen ook handige kastjes leveren en ...

Rentokil Pest Control

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

Belgisch marktleider in ongediertebestrijding - heeft service punten verspreid over het hele land en biedt zijn klanten een snelle en stipte bijstandservice om altijd en overal de bescherming van het milieu en de gebruikers te gar

N.s.o.

Alice Nahonlei 44 -2900Schoten

ABS biedt gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor uw kantoor of bedrijfsgebouw. Wij zorgen voor kraaknette gebouwen van een propere inkomhal of ordelijke bureaus tot een fris sanitair.

H.s.c.

Kapelsesteenweg 396 -2930Brasschaat

COMPUTERS HARDWARE SOFTWAREHERSTELLINGEN PC EN NOTEBOOKSHERSTELLING EN SUPPORT BIJ BEDRIJVEN TER PLAATSE

Textielreiniging Camelia

Ooststatiestraat 132 -2550Kontich

Met wassen, drogen en strijken van kleding, gordijnen en tapijten is Textielreiniging Camelia dus aan zijn 3de generatie toe. Op die manier kunnen wij onze klanten, zowel particulieren als horecazaken en bedrijven, meer dan 75 jaar ervaring bieden.

Tobie De Prins

Sint-katelijnevest 30 -2000Antwerpen 1

Tobie De Prins kent u vooral voor de levering van kantoormachines. Door het aanbieden van onderhoudscontracten staan wij in voor een uitstekende en snelle service. Via onze webshop kan u on-line meer dan 18.000 artikelen bestellen , 7/7 - 24/24.

Zehnder Group Belgium

Blarenberglaan 3 C -2800Mechelen

Zehnder Group is een van de belangrijkste internationale leveranciers van decoratieve radiatoren, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en koelsystemen.