U zocht op: schoonmaak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A.a.a. Den Ontstopper

Heist Goorstraat 35 -2220Heist-op-den-berg

Ontstoppingsdienst, ontstoppingsfirma, ontstoppingswerken, camera inspectie, opsporen verborgen putten, buizen en afvoerproblemen, hulp bij verstopte leidingen.

Lazeroms Antoine

Schaliehoevestraat 26 -2220Heist-op-den-berg

Onze firma is reeds meer dan 30 jaar een vaste waarde in reiniging en onderhoud van riolering. reinigen van grote opvangbekkens, nabezinktanken en beluchtingstanks.

De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver

Bvba Dakwerken Van Loo

Oude Liersebaan 108 -2220Heist-op-den-berg

Een dak is de belangrijkste beschermlaag van uw huis. Of het nu gaat om een nieuw dak dat gelegd moet worden of een oud dak dat aan reiniging of reparatie toe is, bij Dakwerken Van Loo kennen we er alles van.

Peter Deckers

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Wilt u uw bedrijf op smaak brengen? Wij helpen u graag geduren- de het hele proces.We begeleiden en adviseren u in de keuze van kleuren, technieken en materialen en stemmen onze voorstellen met u af.

Salo

Broekstraat(hal) 39 -2220Heist-op-den-berg

Opruimen van een inboedel, grondig poetsen of alles ontsmetten in uw woning of bedrijf? Waarom deze lastige klus solo klaren, als het door Salo Bvba kan! Opruimen, poetsen, ontsmetten en opkopen van inboedels: onze passie!

Loodgieterij Aerts

Lerrekensstraat 25f -2220Heist-op-den-berg

Amk Steigerbouw

Impulsstraat 18 -2220Heist-op-den-berg

AMK STEIGERBOUW is een modern bedrijf dat zich gedurende de 15 jaar van haar bestaangespecialiseerd heeft in het monteren, demonteren en verhuren van alle mogelijke steigers in de bouwsector.

Van De Putte

Schaliehoevestraat 88 -2220Heist-op-den-berg

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.

Feyaerts Bouw

Bijenhof(hal) 1 -2220Heist-op-den-berg

De voordelen van buitenjaloezieën: innovatieve zonwering die daglicht maximaliseert

Kdk Electro Trading

Herentalsesteenweg(hal) 65 -2220Heist-op-den-berg

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

Battery Supplies

Misweg 3a -2220Heist-op-den-berg

In het gamma zitten onder meer startbatterijen voor auto’s, vrachtwagens, batterijen voor industriële reinigingsmachines, schaarliften, hoogwerkers, golfwagens, heftrucks, UPS, elektrisch handgereedschap,…Daar komen ook nog alle...

Fillco

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Peter Deckers

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Voor schilder- en decoratiewerken was u al lang aan het juiste adres bij Peter Deckers. Deckers biedt nog andere diensten aan: binnenhuisarchitectuur, schrijnwerkerij, meubels op maat, vloeren, elektriciteitswerken, gyproc en pleisterwerken, enz...

Finesse

Herentalsesteenweg 60 -2220Heist-op-den-berg

Deckers

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Als groothandel bieden we een zeer ruim assortiment aan van verf, verftoebehoren, vloerbekleding, behang, glasweefsel, raamdecoratie, laminaat, parket, chemische producten, machinerie enzovoort.

Lens Coatings

Spoorwegstraat 14 -2220Heist-op-den-berg

Lens Coatings, milesi, coating, coatings, lak, lakken, grondlak, grondlakken, houtcoating, hout coating, houtcoatings, hout coatings, bescherming hout, hout bescherming, houtbescherming, houtsoort, houtsoorten, beits, beitsen, patine, patines, pigmen

Pgb Ceramica

Theophiel De Biestraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Behang En Decor De Lente

Molenstraat 69 -2220Heist-op-den-berg

Heb je een woning gebouwd, een huis gekocht of wil je een kamer een nieuwe look geven? Heel wat goede redenen om de inrichting van je interieur aan te pakken.

Michiels H Services

Impulsstraat 29 -2220Heist-op-den-berg

Dm Concepts

Knotwilgenweg 15 -2220Heist-op-den-berg

DM Concepts biedt de ideale audiovisuele ondersteuning voor de organisatie, opvolging en afwerking van uw event.

Gebr. Meulders

Heistse Hoekstraat 22 -2220Heist-op-den-berg

Meulders biedt totaaloplossingen voor de industrie en particulier, onder meer op het gebied van alle mogelijke grondwerken. Indien gewenst controleren wij gronden en bieden we de mogelijkheid tot het storten, leveren en afhalen ervan.

A.a.r.s. All Asbestos Removal Services

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

In tal van gevallen is een asbestinventarisatie, uitgewerkt door een erkende asbestdeskundige, wettelijk verplicht. Zo moet er voor elke ruimte waar mensen worden tewerkgesteld een asbestinventarisatie worden opgesteld. Vertrouw hiervoor op AARS

Ec Build

Heistse Hoekstraat 11a -2220Heist-op-den-berg

T De Neef Engineering

Misweg 3a -2220Heist-op-den-berg

Het is een goed bewaard geheim, maar t. de neef engineering is een pionier van het eerste uur. Zo waren we de eersten om in West-Europa polymeerchemische technieken toe te passen voor de restauratie van gebouwen, en gebruikten we

Ontzorg-renovatie

Industriepark Zn -2220Heist-op-den-berg

Voor al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten is Ontzorg - Renovatie de beste keuze. We ontfermen ons over elke fase van het proces en leiden alles in goede banen.

Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Cannaerts Voeding

Populierenhof 1 -2220Heist-op-den-berg

Keurslager Kwaliteit, elke dag opnieuw. Nederlandstalige versie La qualité, tous les jours. Version française

Plastimetal

Industriepark 51 -2220Hallaar

Totaalengineering en advies van uw oppervlaktebehandelingsprobleem. Mechanische voorbehandeling: schuren - staalstralen - korundstralen Metallisatie via zink-aluminium legering of aluminium

Claes Center Woondecor

Lange Molenstraat 64 -2220Heist-op-den-berg

Interalu is fabrikant van metalen plafonds, koelplafonds en klimaatplafonds. Interalu NV: Metalen plafonds, Koelplafonds en klimaatplafonds Interalu, koelplafonds, klimaatplafonds, koelplafond, klimaatplafond

Verjo Metal

Industriepark A41 -2220Heist-op-den-berg

www.verjometal.be poorten,trappen,leuningen,laswerk,inox,aluminium,plaatbewerking,smeedwerk,smeden,inrichting,ramen,deuren,draaitrappen,borstwering,deurbeslag,klinken,scharnieren,laserwerk,ponswerk,brievenbussen

Freeway

Industriepark 3 -2220Heist-op-den-berg

Exclusieve Tuinen - Van Den Vonder Raf

Oudestraat 11 A -2220Heist-op-den-berg

VOOR EEN TUIN NET ZO EXCLUSIEF ALS U.

Avl-motors

Liersesteenweg 175b -2220Heist-op-den-berg

Bij AVL Motors te Heist-op-den-Berg vindt u een uitgebreide keuze aan Fiat- en Fiat Professional-voertuigen. AVL Motors staat in voor de verkoop en service van Fiat- en Fiat Professional-voertuigen.

Wuyts Constructies

Nieuwe Laan(hal) 20 -2220Heist-op-den-berg

Wij zijn gespecialiseerd in maken van op maat gemaakte constructies van hoogwaardige kwaliteit en dit in staal , inox en aluminium.

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Bestrent

Industriepark 12 -2220Heist-op-den-berg

Bestrent, uw specialist in de verhuur van machines voor bouw, tuin, industrie, en dit voor vakman & particulier.

Mertens

Hollestraat 22 -2220Heist-op-den-berg

Al 3 generaties behoren vakmanschap en mooi stijlvol werk tot de sterkste troeven van Mertens Schilderwerken. Dankzij onze ervaring garanderen we altijd de juiste aanpak voor zowel grote als kleine schilder- en decoratiewerken.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.