U zocht op: schoonmaakbedrijf kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Iss Facility Services

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

In België staat ISS Facility Services bekend als de absolute marktleider in facilitaire dienstverlening. ISS biedt bedrijven en organisaties een ruime waaier van dienstenoplossingen aan: cleaning, office support, property services en catering.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

La Maison Du Nettoyage

Pierre Van Humbeekstraat 33 -1080Sint-jans-molenbeek

Schoonmaak en onderhoud van kantoren, handelsruimtes, boetieks en industriele ruimtes - MdN te Brussel, St-Jans-Molenbeek

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

La Systems

Brusselsesteenweg 208 -1730Asse

Met meer dan 20 000 ict en multimediaproducten beschikt lasystems over één van de grootste online catalogussen in de benelux met realtime voorraad alle

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Prestige Cleaning Service

Hollebeekstraat 128-130 -2660Hoboken (antwerpen)

ALGEMEEN SCHOONMAAKBEDRIJFIndustrie-Kantoren-BedrijvenScholen-Privé-TapijtreinigenZowel éénmalige als langdurige opdrachtenMachinaal & manueel-Professionelepoetsheren & poetsdames, kuisvrouwFACILITEITSERVICES(Uw probleem is ons probleem)

S.t. Cleaning

Mutsaardlaan 75 -1020Laken

S.T. Cleaning is een jong groeiend bedrijf opgericht in 2008.Wij bieden uitstekende service en kwaliteit voor al uw schoonmaakopdrachten.Met onze jaren lange ervaring staan wij steeds tot uw dienst !

D-junior

Kerkstraat 131 -2640Mortsel

D-junior bvba is een dienstverlenend bedrijf dat gespecialiseerd is in de schoonmaak en het onderhoud van gebouwen. Dit blijft niet noodzakelijk beperkt tot stofzuigen en kuisen, ook ramen wassen behoort tot onze service.

All Cleaning

Kempenlandstraat 83 -2660Hoboken (antwerpen)

Ons schoonmaakbedrijf biedt een volledig pakket aan cleaning services waardoor wij uw professionele ruimtes optimaal onderhouden. Met onze diensten, zijn uw schoonmaakzorgen zo voorbij!

Gaerner

Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Gaerner is een van de toonaangevende B2B-postorderbedrijven voor bedrijfsuitrusting in Europa. Het productenpalet omvat ongeveer 35.000 producten.

B.s.o. Schoonmaak En Bedrijfsdiensten

Jozef Van Instraat 10 -2500Lier

BSO is een betrouwbare dienstverlener in de schoonmaakbranche geworden en biedt afnemers een uitgebreid pakket diensten. Ons schoonmaakbedrijf beschikt over alle moderne, professionele apparatuur. Waar mogelijk zetten we dan ook speciale machines...

M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Accountants & Tax Advisers International

Jos Ratinckxstraat 5-7 -2600Antwerpen

Ata Cludts:Accountants Tax adviser Brussels Accountants - Tax adviser Brussels accountants,tax adviser,Brussels

Netto Glace

Belgicastraat 11 -1930Zaventem

Netto Group is een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf met vele referenties in heel Belgie. Dankzij een strenge personeelsselectie en voortdurende bijscholing kunnen wij u een onberispelijke kwaliteit verzekeren.

Schoonmaakwerken Van De Veire Jonathan

Hoge Buizen 65 -1980Zemst

Schoonmaakwerken Van de Veire :De juiste oplossing voor bedrijf en particulier.

Adricom Cleaning

Felix Timmermanslaan 57 -2547Lint

Limas Facilities

Molenberglei 15 -2627Schelle

Het is onze missie om de werk- en persoonlijke omgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Dit doen we door het beheer van uw gebouw uit handen te nemen, waardoor u zich kan focussen op de corebusiness en d

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

De Opruimers

Helsinkistraat 21 -2660Hoboken (antwerpen)

Onze firma is gespecialiseerd in de opruiming en het leegmaken van de inboedel van verschillende soorten panden. Zo nemen wij onder meer jouw woning flink onder handen