U zocht op: schoonmaakbedrijf kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Data Clean

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Data Clean verzorgt uw hardware op alle mogelijke manieren - zodat u er het maximum uithaalt. Uw apparatuur net en overzichtelijk houden?

Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Busters Reinigingen

Morckhovenlei 74 -2140Borgerhout (antwerpen)

Lasota Cleaning is nu BUSTERS reinigingen, voor particulieren, winkels, KMO`s en meer! De hoofdactiviteit van BUSTERS Reinigen situeert zich in het ruitenwasserij/glazenwaserij en schoonmaak van kantoren.

Prestige Cleaning Service

Hollebeekstraat 128-130 -2660Hoboken (antwerpen)

ALGEMEEN SCHOONMAAKBEDRIJFIndustrie-Kantoren-BedrijvenScholen-Privé-TapijtreinigenZowel éénmalige als langdurige opdrachtenMachinaal & manueel-Professionelepoetsheren & poetsdames, kuisvrouwFACILITEITSERVICES(Uw probleem is ons probleem)

D-junior

Kerkstraat 131 -2640Mortsel

D-junior bvba is een dienstverlenend bedrijf dat gespecialiseerd is in de schoonmaak en het onderhoud van gebouwen. Dit blijft niet noodzakelijk beperkt tot stofzuigen en kuisen, ook ramen wassen behoort tot onze service.

Cleanit

Doornaardstraat 63 -2160Wommelgem

Cleanit werd in 2000 door Thomas Allard opgericht. Wij bieden onze diensten aan in de provincie Antwerpen en zijn gespecialiseerd in schoonmaak van kantoren en traphallen.

B.s.o. Schoonmaak En Bedrijfsdiensten

Jozef Van Instraat 10 -2500Lier

BSO is een betrouwbare dienstverlener in de schoonmaakbranche geworden en biedt afnemers een uitgebreid pakket diensten. Ons schoonmaakbedrijf beschikt over alle moderne, professionele apparatuur. Waar mogelijk zetten we dan ook speciale machines...

Accountants & Tax Advisers International

Jos Ratinckxstraat 5-7 -2600Antwerpen

Ata Cludts:Accountants Tax adviser Brussels Accountants - Tax adviser Brussels accountants,tax adviser,Brussels

Glanzer

Kleinheide 24 -2242Zandhoven

In de provincie Antwerpen is Glanzer ondertussen een schoonmaakbedrijf van formaat dat onder leiding van Gerda dagelijks honderden tevreden klanten bediend.

Schoonmaakwerken Van De Veire Jonathan

Hoge Buizen 65 -1980Zemst

Schoonmaakwerken Van de Veire :De juiste oplossing voor bedrijf en particulier.

Adricom Cleaning

Felix Timmermanslaan 57 -2547Lint

Clean4you

Frans De Vriendtstraat 36 -2600Berchem (antwerpen)

Clean4u kantoren, ramen wassen, traphallen, een grote opkuis of onderhoudende werkzaamheden Wij staan voor u klaar.

Limas Facilities

Molenberglei 15 -2627Schelle

Het is onze missie om de werk- en persoonlijke omgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Dit doen we door het beheer van uw gebouw uit handen te nemen, waardoor u zich kan focussen op de corebusiness en d

Clean En Blink

Amerstraat 52 -3200Aarschot

Onze ervaren en enthousiaste schoonmakers staan in voor de schoonmaak van uw kantoor. Dit gaat van de klassieke schoonmaak tot de schoonmaak van een bijhorende keuken of het sanitair.

De Opruimers

Helsinkistraat 21 -2660Hoboken (antwerpen)

Onze firma is gespecialiseerd in de opruiming en het leegmaken van de inboedel van verschillende soorten panden. Zo nemen wij onder meer jouw woning flink onder handen