U zocht op: schoonmaakbedrijf kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Vks Cleaning

Stationstraat(sgw) 128 -9170Sint-gillis-waas

Algemene schoonmaak op elk moment van de dag.Reiniging van grote en kleine ruimtes en panden.Periodiek of eenmalig, VKS is een betrouwbare partner voor elk bedrijf.

La Systems

Brusselsesteenweg 208 -1730Asse

Met meer dan 20 000 ict en multimediaproducten beschikt lasystems over één van de grootste online catalogussen in de benelux met realtime voorraad alle

Tip - Top Cleaning

Lokerenveldstraat 42 -9300Aalst

Tip Top Cleaning BV werd opgericht in 1998 door zaakvoerder Gunter Van den Bergh als éénmanszaak en groeide snel uit naar een vennootschap. Het bedrijf wordt ondersteund door een team van drie mensen die samen goed zijn voor meer dan 38 j. ervaring

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Prestige Cleaning Service

Hollebeekstraat 128-130 -2660Hoboken (antwerpen)

ALGEMEEN SCHOONMAAKBEDRIJFIndustrie-Kantoren-BedrijvenScholen-Privé-TapijtreinigenZowel éénmalige als langdurige opdrachtenMachinaal & manueel-Professionelepoetsheren & poetsdames, kuisvrouwFACILITEITSERVICES(Uw probleem is ons probleem)

All Cleaning

Kempenlandstraat 83 -2660Hoboken (antwerpen)

Ons schoonmaakbedrijf biedt een volledig pakket aan cleaning services waardoor wij uw professionele ruimtes optimaal onderhouden. Met onze diensten, zijn uw schoonmaakzorgen zo voorbij!

Verhoeven Dust Control

Vogelkerslaan 47 -9120Melsele

Verhoeven Dust Control levert en installeert ontstoffingsinstallaties en toebehoren voor de industriële sector. VDC helpt u met uw filters, cyclonen, ventilatoren, schoorstenen en emissie-monitoring.

Icm Belgium

Nieuwe Baan 88 -9100Sint-niklaas

ICM Belgium is gespecialiseerd in het schoonmaken van interieurs van kantoorpanden, bedrijfshallen en openbare ruimten.

Limas Facilities

Molenberglei 15 -2627Schelle

Het is onze missie om de werk- en persoonlijke omgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Dit doen we door het beheer van uw gebouw uit handen te nemen, waardoor u zich kan focussen op de corebusiness en d

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

De Opruimers

Helsinkistraat 21 -2660Hoboken (antwerpen)

Onze firma is gespecialiseerd in de opruiming en het leegmaken van de inboedel van verschillende soorten panden. Zo nemen wij onder meer jouw woning flink onder handen