U zocht op: sleutel op deur woningen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Structabo E.c.v.

Winkelomseheide 233 -2440Geel

In Vlaanderen worden per jaar ongeveer 10.000 woningen gebouwd door sleutelopdedeurbedrijven.Een duidelijk bewijs dat deze bouwformule bij een groot publiek inslaat.

Structabo E.c.v.

Winkelomseheide 233 -2440Geel

Structabo een familiebedrijf opgericht in 1979 gespecialiseerd in het bouwen van sleutelopdedeurwoningen, villa`s en appartementen laat uw droom werkelijkheid worden.

Stessens Beheer

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Stessens is uw betrouwbare partner in woning- en villabouw. Woningen worden naar keuze volledig afgewerkt (“sleutel-op-de-deur”) of winddicht opgeleverd.

Sanidal

Winkelomseheide 223 -2440Geel

De firma Sanidal is een vakspecifieke afdeling van bouwfirma Stessens in Geel. Deze firma bouwt jaarlijks een 80–tal woningen winddicht of volledig afgewerkt ("sleutel op de deur").

Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Herbo

Sint-corneliusstraat 13 -2440Geel

herbo legt zich toe op:Woningbouw, Villabouw en Appartementsbouw, Ruwbouw en Sleutel op de deur, Nieuwbouw en Verbouwing, Bouwpromotie ...

Bouwwerken Gova

Herentalsedijk 183 -2440Geel

Betonkelders Gova is gespecialiseerd in het plaatsen van ter plaatse gestorte betonkelders. contacteer ons voor meer info of een gratis offerte.

Vanhout

Lammerdries 12 -2440Geel

Vanhout is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de groep BESIX. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen. Op die manier streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten...