U zocht op: sleutel op deur woningen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Structabo E.c.v.

Winkelomseheide 233 -2440Geel

In Vlaanderen worden per jaar ongeveer 10.000 woningen gebouwd door sleutelopdedeurbedrijven.Een duidelijk bewijs dat deze bouwformule bij een groot publiek inslaat.

Structabo E.c.v.

Winkelomseheide 233 -2440Geel

Structabo een familiebedrijf opgericht in 1979 gespecialiseerd in het bouwen van sleutelopdedeurwoningen, villa`s en appartementen laat uw droom werkelijkheid worden.

Marchetta Woningbouw

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Kwaliteit van de bovenste plank, da’s Marchetta. Onze familiebouwers geven iedere dag het allerbeste van zichzelf om elke woning tot in de kleinste details af te werken.

Splendid

Industrieweg 41 -3583Beringen

Bouwbedrijf Splendid Paal-Beringen voor villa`s, woningen, bouwgronden, sleutel op de deur villabouw en woningbouw villabouw woningbouw sleutel op de deur

Algemene Bouw Partners

Schemkensstraat 2 -3583Beringen

ABP Algemene Bouw Partners Paal Beringen Algemene Bouw Partners - Paal Beringen

Neven Ramen

Paalsesteenweg 266 -3583Paal

NEVEN ramen en deuren is opgericht door Jonatan Neven die zelf het bedrijf op dagelijkse basis coördineert. Zijn kennis, oog voor detail en oprechte bekommernis hebben vele huizen omgevormd tot een “thuis”.

Stessens Beheer

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Stessens is uw betrouwbare partner in woning- en villabouw. Woningen worden naar keuze volledig afgewerkt (“sleutel-op-de-deur”) of winddicht opgeleverd.

Sanidal

Winkelomseheide 223 -2440Geel

De firma Sanidal is een vakspecifieke afdeling van bouwfirma Stessens in Geel. Deze firma bouwt jaarlijks een 80–tal woningen winddicht of volledig afgewerkt ("sleutel op de deur").

Gaethofs En Co

Holststraat 109 -3583Beringen

Al meer dan 55 jaar geniet onze bouwfirma Gaethofs & Co uit Paal, Beringen in Limburg van een uitstekende reputatie op gebied van algemene aanneming van bouwwerken, zowel van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur woningen, villa´s en appartementen.

Engelen Construct

Molenstraat 38 -3570Alken

Engelen Construct in Alken (bij Hasselt), dé specialist voor bouwproject of sleutel-op-de-deur-woning in Limburg!

Schrijnwerkerij Stappers

Dorpstraat 10 2 -3940Hechtel

schrijnwerkerij , van trappen, deuren, tot het volledige interieur van een woning.

Bouwbedrijf Ruelens & Partners

Nijverheidslaan 1508 -3660Oudsbergen

Ieder heeft zijn manier om die zaken aan te pakken, daarom willen wij ons flexibel opstellen naar de klant toe. Wij werken hoe u dat wilt, enkel ruwbouw of toch sleutel op deur?

Franssen Projects

Willem Ii-straat 61 -3900Overpelt

Swinnen

Kmo-straat 9 -2490Balen

Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar wij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoeren.