U zocht op: stellingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bj Machinebeglazing

Hoevestraat 14 -2260Westerlo

Uw specialist in machinebeglazing, machineglas, cabineglas, autoruiten & glassoorten

Daf Trucks Vlaanderen

Van Doornelaan 1 -2260Westerlo

DAF is in België vertegenwoordigd door de assen en cabinefabriek in Westerlo, de verkoopvestiging in Temse en 17 concessiehouders verspreid over België en Luxemburg.

Gevelwerken Ceuppens

Tolhuis 62 -2260Westerlo

Gevelwerken Ceuppens is de geschikte keuze voor al uw renovatie- en gevelwerk. Wij leveren reeds jaren werk van topkwaliteit en kunnen een uitgebreid bestand van tevreden klanten voorleggen.

Fabrieksschouwenonderneming Frans Eyckmans En Zonen

August Cannaertsstraat 22 -2260Westerlo

Wij hebben de nodige expertise en materialen in huis voor de bouw van schoorstenen, al dan niet met vuur- of zuurbestendige binnenwanden in baksteen, metaal of kunststof.

Marc Lenaerts Invest

Schuurveldstraat 19 -2260Westerlo

Jamadra

Jaak Lemmenslaan 54 -2260Westerlo

De Wever Guy

Renderstraat 6 -2260Westerlo

Voor de installatie van uw centrale verwarming bent u bij De Wever Guy bvba aan het juiste adres.Wij werken met hoog gekwalificeerd personeel dat regelmatig bijscholing volgt om u een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen.

Hermans Hout & Habitat

Zone Reme 10 -2260Westerlo

Hermans Hout & Habitat - houtbouw, woningen in houtskeletbouw en bijgebouwen in eiken vakwerkbouw. H3 - Hermans Hout & Habitat Hermans Hout & Habitat H3 bvba ecologisch houtskeletbouw vakwerkbouw renovatie bijgebouwen carport carports garage garages

Eco-home

Mechelsestraat 54 -2260Westerlo

It-certo

Dennenstraat 70 -2260Westerlo

IT-Certo bvba bestaat uit een jong, dynamisch team dat geen uitdaging uit de weg gaat! Wij bieden u een ruim gamma aan IT-diensten die vandaag onmisbaar zijn voor elk goed functionerend bedrijf. Onze expertise is geschikt voor zow

Laenen Kris

Kromstraat 19 -2260Westerlo

Sunnytimes

Aspergevelden 6 -2260Westerlo

Printecho is een overkoepelende organisatie van verschillende grafische bedrijven. Gebundelde krachten, waardoor u slechts een aanspreekpunt nodig heeft voor alle types van drukwerk (offset, digitaal en zeefdruk).Printecho biedt

Dak Plus

Bosbesstraat 41 -2260Westerlo

Dak Plus treedt op als een vakman én vertrouwenspersoon die u begeleidt doorheen het hele dakproject. Dit uiteraard volledig op maat van uw budget en wensen. Dakwerken is onze passie.

Wova

Ter Voort 1 -2260Westerlo

Draulans

Jaak Lemmenslaan 54 -2260Westerlo

De schrijnwerkerij Draulans is een familiebedrijf dat reeds toe is aan zijn derde generatie. Vakmanschap en een onberispelijke afwerking zijn doorheen de jaren vaste waarden gebleven. Eigen atelier en plaatsingsdienst.