U zocht op: stoelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Bedking Ergopolis

Leuvensesteenweg 338 -3190Boortmeerbeek

Bedking Ergopolis - de echte specialist in ergonomisch zit-, lig- en slaapcomfort *Bedking Ergopolis - ergonomisch zit- en slaapcomfort Bedking, Ergopolis, bedking, sitoké, ergonomie, ergonomisch, zitcomfort, comfort, kinesitherapeut, kinesitherapie.

Meubelen De Toren

Stationsstraat 84 -3110Rotselaar

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Tompie

Breembosstraat 6 -3040Huldenberg

TomPie is uw partypartner bij uitstek voor een geslaagd feest. Verhuur van allerhande keukengerei, koelinstallaties, transportmiddelen, lichtinstallaties, geluidsinstallatries, feesttenten, springkastelen en nog veel meer. Stipte service!

Covabrix

Ossegemstraat 41 -1860Meise

Acorn

Nijverheidslaan 1 -1853Grimbergen

Festarent Leuven

Vaartdijk 55 -3018Wijgmaal (brabant)

U plant een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, … Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas!

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...