U zocht op: taxi services

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airwin

Elsenbosweg 23 -3300Tienen

Bij afhaling op de luchthaven zal de klant niet moeten telefoneren bij aankomst, maar staan wij de klant op te wachten op de afgesproken plaats.Alle wagens zijn uitgerust met airco, gps, veiligheidsvoorzieningen ...

Abritaxi

Kraaienweg 21 -1950Kraainem

België Limousine Services is ons autoverhuurbedrijf met chauffeur in Brussel, Leuven, Antwerpen, Gent, Brugge en het hele land.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Dhl Express

Woluwelaan 151 -1831Diegem

DHL Express is de nr. 1 in koeriersdiensten, internationaal express transport en logistiek. De ideale oplossing voor het vervoer van uw dringende pakketten en documenten binnen België en vanuit of naar het buitenland.

Leuvense Taximaatschappij

Vengerstraat 68 -3360Bierbeek

Taxi Cordons is uw gespecialiseerde taxidienst te Leuven. Hiernaast zijn wij ook een koeriersdienst en kunt u bij ons terecht voor luchthavenvervoer en limoservice.

A.m.t. Services

Vilvoordelaan 102 -1930Zaventem

Unitax En Partners

Maalbeekweg 1 -1930Zaventem

Taxis personenvervoer taxis mindervalidentaxis mindervalidenvervoer airport service vervoer gehandicaptentaxis gehandicaptenvervoer luchthavenvervoer taxis gehandicapten taxis mindervaliden

F.t.r.

Maalbeekweg 1-3 -1930Zaventem

Unitax is al meer dan 30 jaar actief op gebied van personenvervoer en limousine service met chauffeur. Unitax verzorgt het taxivervoer voor een groot aantal ondernemingen in geheel Vlaams-Brabant en Brussel.

Btl Group

Chaussée De Louvain 9 -1300Wavre

BTL : Business Transport Limousines - Location de véhicules de luxe avec chauffeur, services limousines et taxis, transport VIP, reservations prioritaires. Trajets de courtes et longues distances, en Belgique et à l'étranger

Taxi Cumps Jenny

Diestsesteenweg 485 -3010Kessel-lo

Taxi Jenny uit Leuven zorgt ervoor dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over uw verplaatsingen. Dankzij onze stipte service en bekwame chauffeurs bent u steeds tijdig op uw gevraagde bestemming.

Cordons - Van Minsel

Naamsesteenweg 78 -3052Oud-heverlee

TAXI-LIMOUSINEDIENSTLUCHTHAVENVERVOERKOERIERDIENSTBMW 7 en 5 reeksenMONOVOLUMES (1-8 personen)DAG EN NACHT SERVICEVERHUUR MINIBUSSEN MET OF ZONDER CHAUFFEUR