U zocht op: technische materialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Supplimax

Lion D´orweg 8 -9300Aalst

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor

Supplimax

Pedro Colomalaan 9 -2880Bornem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor

Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

Cel Data Services

Stationsstraat 30 -1702Dilbeek

Bij CELDS doen we er alles aan zodat jij kunt schitteren. Want ICT draait in de eerste plaats om mensen en om creatieve oplossingen waardoor jij de ruimte krijgt om te doen waar je goed in bent: de wensen van jouw klanten invullen.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Fiberplast

Boomsesteenweg 690 -2610Wilrijk

Fiberplast is een technische groothandelsonderneming met vestigingen in Drachten en Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame kunststofproducten als alternatief voor traditionele bouwmaterialen zoals hout, staal en beton.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Conttech

Brusselsesteenweg 391 -1731Asse

Ubiqus Belgium

Olmenstraat 64 -1930Zaventem

Vertalingen naar alle talen. Uitsluitend native speakers. Systematische revisie. Alle domeinen: juridisch (incl. beëdigd en gelegaliseerd), technisch, commercieel, website, IT, medisch, financieel. Wereldwijd netwerk vertalers. Online www.ubiqus.be

Veolia Nv-sa

Poincarélaan 78-79 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Dalkia België verzekert alle nodige comfort en veiligheid door het beheer van uw non-core activiteiten, en een gegarandeerde toelevering van nutsvoorzieningen en fluïdum.

Isoproc

Boterstraat(hom) 23 -2811Mechelen

Bouwoplossingen voor morgenGeselecteerde merken voor duurzame bouwprojecten

V & E Consult

Oude-pastoriedreef 40 -1745Opwijk