U zocht op: technische materialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Safety Science

Schaarbeekstraat 20 -9120Beveren-waas

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Supplimax

Lion D´orweg 8 -9300Aalst

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor

Supplimax

Pedro Colomalaan 9 -2880Bornem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor

Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

Fiberplast

Boomsesteenweg 690 -2610Wilrijk

Fiberplast is een technische groothandelsonderneming met vestigingen in Drachten en Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame kunststofproducten als alternatief voor traditionele bouwmaterialen zoals hout, staal en beton.

Conttech

Brusselsesteenweg 391 -1731Asse

Machineland Van Der Stock

Grote Baan 138 -9100Sint-niklaas

Machineland is gespecialiseerd in verkoop, service en herstelling van machines voor tuin, park, bos en milieu.

Isoproc

Boterstraat(hom) 23 -2811Mechelen

Bouwoplossingen voor morgenGeselecteerde merken voor duurzame bouwprojecten

V & E Consult

Oude-pastoriedreef 40 -1745Opwijk