U zocht op: technologies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Duvall

Ambachtsweg 22 -9820Merelbeke

Vlot en efficiënt vergaderen door maximale technologische ondersteuning:discussiesystemen, videoconferencing, simultaanvertaling (techniek én tolken),votingsystemen…duvall levert oplossingen op maat, volledig afgestemd op de klant en het event.

Advices For Technical Systems

Karel De Roosestraat 15 -9820Merelbeke

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving.

Wizdom Information Technologies

Doktor O. De Gruyterstraat 10 -9820Merelbeke

Myforce

Burg. Maenhautstraat 44 -9820Merelbeke

Provider van value added telecom solutions & market research software. Het feit dat ons bedrijf ontstaan is uit een management buy-out in 2002, heeft ervoor gezorgd dat we al een hele hoop ervaring hebben opgedaan in de domeinen.

Nuance Communications Belgium

Guldensporenpark 32 -9820Merelbeke

Onze medewerkers brengen hun dagen door met het opnieuw uitvinden van de relatie tussen mensen en technologie. Word lid van Nuance en help de toekomst vorm te geven.

Ats Technics

Karel De Roosestraat 15 -9820Bottelare

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechanica.