U zocht op: thee

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bresor

Poverstraat 96 -1731Relegem

Dit familiebedrijf is gestart in 1961 met Paul van Himst als zaakvoerder, later nemen zoon Frank en dochter Claudia het bedrijf over. U kan bij ons terecht voor verschillende smaken koffie uit Brazilië, Columbia, Mexico en verschillende Afrikaanse landen.

Levimo

Gestelhoflei 6 -2820Bonheiden

Toen Lion Products in 2003 opgericht werd, waren onze activiteiten hoofdzakelijk op het inpakken van chocolade en koekjes voor vooraanstaande Europese koekjes- en chocoladeproducenten toegespitst.

Koverim

Gallifortlei 275 -2100Antwerpen

Chacalli Vinotheek

Generaal Belliardstraat 9 -2000Antwerpen

In hartje winkelend Antwerpen aan de Lombardenvest vindt u in het oud archief van het bisdom een uitgebreid gamma wijn, thee van Mariage Frères, relatiegeschenken, olijfolies, balsamico´s, etc... U kunt rekenen op professioneel...

Double Fun

Koning Albertstraat 24 -2610Antwerpen

Herbaroma

Mechelsesteenweg 41 -2840Rumst

Tea Import Van Aelst

Antwerpsesteenweg 491 -2500Lier

Een familiezaak die tegenwoordig bestaat uit twee divisies: thee en daarnaast kruiden en specerijen Tea import Van Aelst thee,kruiden,specerijen,thea import,van aelst,thee import

Loris Invest

Dooren 109 -1785Merchtem

koffiemachines voor bedrijven en horeca. Eveneens Artisanale koffiebranderij

Douwe Egberts Coffee Systems

Potaarde Zn -1850Grimbergen

Douwe Egberts Coffee zorgt ervoor dat hun klanten het beste kopje koffie serveren. De toegevoegde waarde ligt in de unieke combinatie van koffie van hoge kwaliteit, technisch geavanceerde koffieautomaten en een totaalconcept met service.

Vascobelo

Lange Lozanastraat 240 -2018Antwerpen

Vascobelo is 15 jaar geleden opgericht door Marc De Roeck, die zich is gaan verdiepen in de perfecte blend. In samenwerking met Belgiës meest kritische koffieproevers ontwikkelde hij een unieke melange: Il Presto.

Purusha

Bareeldreef 2 -9255Buggenhout

European Spice Services

Kleine Dweersstraat 75 -9140Temse

Geen website geconfigureerd op deze host. Geen website geconfigureerd op dit adres. No website configured at this address. Pas de site Web configuré à cette adresse.