U zocht op: toilet badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tegeltrend

Dorpsstraat 25 -3130Begijnendijk

Tegeltrend verzorgt badkamerrenovaties, toiletrenovaties, vloer- en tegelwerken. Wij ondersteunen ook de doe-het-zelver. Hier vind je een aantal modelopstellingen van badkamers, een uitgebreid gamma vloer- , wand-, keuken- en mozaïektegels.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Am Constructions

Potestraat 43 -3020Herent

Onze aannemersbedrijf is gespecialiseerd in een volledige renovatie van A tot Z. U kan terecht bij ons voor: sanitair, elektrische installaties en leidingen, boilers, gas-centrale verwarming, algemene schrijnwerkerij, keukens en badkamermeubilair,...

Alfa Construct

Schrieksesteenweg 122 -2221Heist-op-den-berg

Emiel De Coninck

Veemarkt 68 -2800Mechelen

De Coninck Sanitair NV. biedt U een ruim assortiment van badkameropstellingen verspreid over twee verdiepingen. Daar wij onze sanitairzaak aan het verbouwen zijn kunnen wij deze toonzaalmodellen aan 50% aanbieden. Als u graag onze sanitaire...

All-sani

Zandbergstraat 34 -2820Bonheiden

Avitus

Paaiestraat 60 -2500Lier

Vertommen

Mechelbaan 667 -2580Putte

Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of energiezuinige verwarmingsinstallatie?Bij Vertommen vind je alle nieuwe trends onder 1 dak. Onze medewerkers staan voor je klaarmet het nodige advies. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Versani

Leopoldlei 7a Bus 5 -2220Heist-op-den-berg

Kiest u voor uw sanitair voor Versani, dan heeft u een enorme keuze aan mogelijkheden, materialen, vormen en gebruiksdoeleinden. En dit in alle prijs-, kwaliteitcategorieen. Het sanitairaanbod van Versani is afgestemd op complete badkamerinrichting.

Geberit

Beaulieustraat 6 -1830Machelen

Als mondiaal georiënteerde onderneming is de Geberit Groep de Europese marktleider in de sanitaire techiek. Geberit heeft vertegenwoordigingen in 41 landen.

Sicajo

Houtberg 4 -2830Willebroek

Niveka

Goormansstraat 31 -2242Zandhoven

Niveka is een innovatief bedrijf, dat zich focust naar oplossingen in het thuiscomfort. Vooral naar ouderen toe is het belangrijk dat ze zo lang als mogelijk thuis kunnen blijven wonen, met een minimum aan kosten.

Kateo

Begijnenstraat 37 -2000Antwerpen

Novia , brievenbussen,deurbeslag,meubelgrepen,badkameraccessoires,deurklinken Ons aanbod gaat van heel klassiek over rustiek naar hypermodern zowel voor groot-en kleinhandel als voor particulier en dit voor brievenbussen, badkranen, meubelgrepen als