U zocht op: toilet badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Tegeltrend

Dorpsstraat 25 -3130Begijnendijk

Tegeltrend verzorgt badkamerrenovaties, toiletrenovaties, vloer- en tegelwerken. Wij ondersteunen ook de doe-het-zelver. Hier vind je een aantal modelopstellingen van badkamers, een uitgebreid gamma vloer- , wand-, keuken- en mozaïektegels.

Adet - Hotel

Naamsestraat 20 -3000Leuven

Op zakenbezoek, op doorreis of gewoon een weekendje uit, Hotel Professor biedt U al het nodige om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 8 komfortabele kamers met; badkamer, toilet, telefoon en TV.

The Challenge

Tortelduivenstraat 23 -3078Kortenberg

challenge The Challenge challenge badkamers douches lavabos

Am Constructions

Potestraat 43 -3020Herent

Onze aannemersbedrijf is gespecialiseerd in een volledige renovatie van A tot Z. U kan terecht bij ons voor: sanitair, elektrische installaties en leidingen, boilers, gas-centrale verwarming, algemene schrijnwerkerij, keukens en badkamermeubilair,...

Buffin&fils Sprl

Drève Des Anglais 7 -1390Grez-doiceau

Alfa Construct

Schrieksesteenweg 122 -2221Heist-op-den-berg

Emiel De Coninck

Veemarkt 68 -2800Mechelen

De Coninck Sanitair NV. biedt U een ruim assortiment van badkameropstellingen verspreid over twee verdiepingen. Daar wij onze sanitairzaak aan het verbouwen zijn kunnen wij deze toonzaalmodellen aan 50% aanbieden. Als u graag onze sanitaire...

Ideal Standard International

Da Vincilaan 2 -1930Zaventem

Wij menen dat ieder zijn ideale badkamer standaard mag hebben, wat dat ook voor hen mag betekenen.

All-sani

Zandbergstraat 34 -2820Bonheiden

Vertommen

Mechelbaan 667 -2580Putte

Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of energiezuinige verwarmingsinstallatie?Bij Vertommen vind je alle nieuwe trends onder 1 dak. Onze medewerkers staan voor je klaarmet het nodige advies. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Versani

Leopoldlei 7a Bus 5 -2220Heist-op-den-berg

Kiest u voor uw sanitair voor Versani, dan heeft u een enorme keuze aan mogelijkheden, materialen, vormen en gebruiksdoeleinden. En dit in alle prijs-, kwaliteitcategorieen. Het sanitairaanbod van Versani is afgestemd op complete badkamerinrichting.

Vranken

Diestsesteenweg 279 -3202Rillaar

UW SPECIALIST IN VERWARMING EN SANITAIR

Geberit

Beaulieustraat 6 -1830Machelen

Als mondiaal georiënteerde onderneming is de Geberit Groep de Europese marktleider in de sanitaire techiek. Geberit heeft vertegenwoordigingen in 41 landen.

Ventimec

Vaartkom 51 -3000Leuven

Airco en verluchting, verwarming, welness en badkamers.