U zocht op: training

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bit By Bit

Franklin Rooseveltplaats 12 -2060Antwerpen 6

bit by bit is reeds 20 jaar actief in het organiseren van trainingen. Wij organiseren een brede waaier van informatica trainingen, zowel op maat voor onze klanten, als in Open Training.

Irisoft Solutions

Kapelsesteenweg 381 -2180Ekeren (antwerpen)

Irisoft Solutions wil de partner zijn die uw KMO-bedrijf helpt groeien naar een optimale organisatie. Samen ontwikkelen wij gepersonaliseerde werkmethoden en een aangepaste IT-oplossing.

Samurai At Work

Binnenvaartstraat 43 -2000Antwerpen 1

Samurai at Work helpt jouw bedrijf om een duurzame veiligheidscultuur te creëren. Dat doen we niet op basis van procedures, maar door het verhogen van veiligheidsgedrag en -cultuur

Nokia Bell

Copernicuslaan 50 -2018Antwerpen

Alcatel levert complete communicatie-oplossingen aan telecomoperators, dienstenaanbieders en het bedrijfsleven. Hierdoor kunnen zij spraak-, data- en videotoepassingen bieden aan hun klanten of hun medewerkers.

Uams - Universiteit Antwerpen Management School

Sint Jacobsmarkt 9-13 -2000Antwerpen 1

Taalkeuze - Universiteit Antwerpen Management School

Instituut Voor Tropische Geneeskunde

Nationalestraat 155 -2000Antwerpen

Onze opleidingen bestaan vooral uit ‘advanced studies’: doctoraatsopleidingen, gevorderde masteropleidingen, postgraduaten en gespecialiseerde korte cursussen in het kader van levenslang leren. Sommige opleidingen bieden wij ook aan als ’e-learning’:

Trescal

Vosstraat 200 -2600Berchem (antwerpen)

Trescal, de specialist voor al uw kalibraties! Kalibratie van fysische grootheden in onzelaboratoria en bij u ter plaatse. Onze laboratoria zijn geaccrediteerd volgens: ISO-17025 en ISO-17020 waarbij het kwaliteitssysteem voldoet aan ISO-9001.

Next Generation

Broekstraat 11 -2110Wijnegem

Consulting en opleiding. Verkoop Seminars: succesvol verkopen. Motivatie seminars: opvolle vermogen. Life management seminars, life planning, master training, persoonlijke coaching, prestatie coaching, company training.

Harpo - Harry Presentatie En Opleiding

Haarstraat 11 -2000Antwerpen

Professioneel in alle vormen van verbale presentatie.Meer dan 300 Presentatoren, Masters of Ceremonies, facilitators, moderatoren, animators,acteurs.De juiste persoon op de juiste plaats ! (M/V - BV/Senior/Junior - meertalig)

Harpo - Speechless

Haarstraat 11 -2000 Antwerpen 1

Coaching in communicatie in het algemeen en coaching en training in verbale en non verbale communicatie in het bijzonder.

Bsearch

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Bsearch, dé Belgische zoekmachine waar enkel producten en diensten van Belgische bedrijven zijn opgenomen. In Bsearch vindt u snel de informatie die u zoekt.

Regionet

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Het internet is vandaag in het bedrijfsleven het informatiekanaal bij uitstek. Uw website moet daarom eenvoudig en snel terug te vinden zijn als men specifiek op uw producten, diensten of merken gaat opzoeken. Bedrijvenfilter Bsearch helpt u verder!

Allbex

Frankrijklei 40 -2000Antwerpen

ALLBEX.EU is uw online-shop met een breed gamma aan hardware, software en Telecom. Ook voor Outsourcing en Consulting Services kan u bij ons terecht.