U zocht op: transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hertsens

Heirbaan 9 -9150Kruibeke

Hertsens Transport is marktleider in ‘Walking Floor’ transport. Wij zijn een Belgisch bedrijf dat actief is in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië, met uitbreiding naar Oost-Europa.

Artes Prefab

Burchtstraat 99 -9150Kruibeke

Rdr Infra

Beverenstraat 80a -9150Kruibeke

Onze firma heeft jarenlange ervaren medewerkers in de aanleg en lassen van leidingen & kabels voor gas, water, afvalwater, elektriciteit en telecom ook hebben wij een afdeling gespecialiseerd in elektrotechniek.

Maes Eric

Wilgenstraat 10 -9150Kruibeke

Bent u op zoek naar airconditioning, koelinstallaties of vriesinstallaties? Dan bent u bij Koeltechniek Eric Maes beslist aan het juiste adres.

Hertsens Transport

Heirbaan 9 -9150Kruibeke

Wij zijn marktleider in ‘Walking Floor’ transport. Voornamelijk groot geworden vanuit het afvaltransport, maar nu steevast aan het uitbreiden naar het vervoer van ‘propere producten’.

R & M Van De Vijver

Hoogstraat 60 -9150Kruibeke

Wij organiseren onze verhuringen steeds met een begeleider en het transport. Op aanvraag kan hier ook een animator of presentator en geluidsinstallatie bijkomen. Ook kinderfietsen kunnen op alle systemen aangesloten worden!

Polma Recycling

Kraakstraat 43 -9150Kruibeke

Werktuigen professioneel verhuur machines professioneel verhuur bouwmachines verhuur

Bert De Lamper

Rupelmondestraat 79 -9150Kruibeke

Verhuist u naar uw nieuwe woning, of naar uw kot? Moeten uw bedrijfsgoederen dringend naar een ander filiaal of pand? Doe een beroep op onze verhuisservice

Van Mullem Coachtravel

Kasteleinsstraat 4 -9150Kruibeke

REBUS: helpt jonge mensen met problemen op school of in het hoger onderwijs. EfficiA«nt en discreet, onder leiding van psychologen en vakspecialisten, via groepstraining of individuele begeleiding en steeds in nauw overleg met de ouders.

Roy Maes

Filip De Pillecynstraat 15 -9150Kruibeke

Artes Roegiers

Burchtstraat 89 -9150Kruibeke

De ARTES-GROUP N.V. is de moederholding van de drie aannemingsmaatschappijen Depret, Roegiers en TWT Depret: Artes-Group Depret, Roegiers, TWT

Asenco

Koningin Astridplein 16 -9150Kruibeke

Entek

Heirbaan 3 -9150Kruibeke

Xentrographics

Kasteleinsstraat 13 2 -9150Kruibeke

In ons iLABO voorzien wij in elke herstelling voor uw iPhone, iPod en iPad. Ongeacht of u uw toestel bij ons hebt aangekocht of niet staat er steeds één van onze medewerkers ter uwer beschikking. Onze professioneel opgeleide vakmensen verhelpen met..

´t Huyseken

Vossenstraat 126 -9150Kruibeke

Vastgoedbemiddeling.InterieurarchitectuurStudiebureau Technieken. en aanneming Technische Installaties zijn onze specialiteiten

Eurocable

Zwaluwbeekstraat 12 -9150Kruibeke

Eurocable is a company in belgium, wich makes and trades wireropes and chains eurocable,wireropes,chains,kettingen,staalkabel,hijsbanden,sjorbanden,hijsmagneten,safetyhooks,ropes,liftingclamps,