U zocht op: tuin ontwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pergoglass

Rijksweg 21 -2870Puurs

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

Fosfari

Leuvensesteenweg 136 -3191Hever

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Aqua Claro

Steenweg Op Blaasveld 72 -2801Heffen

Aqua Claro heeft als doel bij te dragen aan de levenskwaliteit van eenieder door de nodige systemen aan te bieden voor kwalitatief, gezond water. Wij bieden degelijke informatie, kwaliteitstoestellen en zijn klantvriendelijk.

Johan De Cock

Breestraeten 276 -1785Brussegem

Wij verzorgen de aanleg en het onderhoud van tuinen bij particulieren, bedrijven en instellingen.Kijk gerust wat rond op onze website en laat u inspireren.

Claes En Humblet Tuinarchitekten

Heembeemd 43 -2800Mechelen

In zijn essentie betekent `tuin' een afgeschermde, herkenbare entiteit die de sporen draagt van zijn eigenaar. Vandaag dient deze ruimte in toenemende mate te voorzien in de eigen persoonlijke noden en voldoende geborgenheid te bieden in een ...

Lammens L. & H.

Haachtsebaan 194 -3140Keerbergen

Wij zijn een studiebureau voor hedendaagse tuinarchitectuur met reeds 25 jaar creatieve ervaring.Wij verzorgen uw groene ruimte van idee over uitvoering tot nazorg, zowel voor particuliere tuinen als voor bedrijfs-omgevingen.

A.l.y.s.

Waterlose Steenweg 335 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Veolia Nv-sa

Poincarélaan 78-79 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Dalkia België verzekert alle nodige comfort en veiligheid door het beheer van uw non-core activiteiten, en een gegarandeerde toelevering van nutsvoorzieningen en fluïdum.

Radar +

Kerlemeers 6 -1790Affligem

Philippe Van Begin-architecten

Opzichterstraat 64 -1080Sint-jans-molenbeek