U zocht op: tuin ontwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fosfari

Leuvensesteenweg 136 -3191Hever

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Ontwerpbureau Pauwels

Mercatorpad 5 -3000Leuven

Ontwerpbureau Pauwels BVBA is een jong en dynamisch team dat bestaat uit 10 landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen. Zij puren uit een hechte samenwerking en een coherente visie parels van groene architectuur.

De Woudse Tuinen

Bertelsheide(loo) 6 -3040Huldenberg

Van ontwerp tot onderhoud. De Woudse Tuinen biedt alle diensten om zorgeloos te genieten van uw droomtuin.

J. En J. Bassem

Fel. Bergiersstraat 50 -3090Overijse

Een tuinarchitect zal samen met u uittekenen hoe u uw toekomstige tuin wilt of hoe u bijvoorbeeld uw terras wil aanleggen. Vervolgens voert hij dit nauwgezet voor u uit.

Armand Mathijs Projects

Vorsenzang 2 -3200Aarschot

Dat is de filosofie waarmee Armand Mathijs jouw gedroomde tuin vorm geeft, aanlegt en onderhoudt. Zo kan je 12 maanden per jaar volop genieten van de ‘groenste kamer’ van je woning.

United Experts

Stationsstraat 100 -3360Bierbeek

Thuis op `t plattelandAdviesbureau voor iedereen die werkt, woont en leeft op `t platteland.Adviesbureau voor landbouw, tuinbouw en het platteland.

Claes En Humblet Tuinarchitekten

Heembeemd 43 -2800Mechelen

In zijn essentie betekent `tuin' een afgeschermde, herkenbare entiteit die de sporen draagt van zijn eigenaar. Vandaag dient deze ruimte in toenemende mate te voorzien in de eigen persoonlijke noden en voldoende geborgenheid te bieden in een ...

Tuinboerke Michel Claeys

Langeveldstraat 117 -3020Herent

Heeft uw tuin een grondige opknapbeurt nodig of u zoekt een betrouwbare en ervaren partner voor de aanleg van uw oprit of terras? Tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinarchitectuur & tuinconstructies… Het is allemaal een kolfje naar onze groene vinger.

Lammens L. & H.

Haachtsebaan 194 -3140Keerbergen

Wij zijn een studiebureau voor hedendaagse tuinarchitectuur met reeds 25 jaar creatieve ervaring.Wij verzorgen uw groene ruimte van idee over uitvoering tot nazorg, zowel voor particuliere tuinen als voor bedrijfs-omgevingen.

A.l.y.s.

Waterlose Steenweg 335 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Veolia Nv-sa

Poincarélaan 78-79 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Dalkia België verzekert alle nodige comfort en veiligheid door het beheer van uw non-core activiteiten, en een gegarandeerde toelevering van nutsvoorzieningen en fluïdum.

Philippe Van Begin-architecten

Opzichterstraat 64 -1080Sint-jans-molenbeek