U zocht op: tuin ontwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jos Baeck En Zonen

Stelen 37 -2440Geel

Groenbedrijf Baeck is een modern en dynamisch familiebedrijf dat in 1976 werd opgericht door wijlen Jos Baeck. Onze voornaamste activiteiten zijn onderhoud private tuinen, ontwerp industriël groen en aanleg openbaar groen.

Simonet Joris Tuinaanleg

Gelbergenstraat 31 -3471Kortenaken

Tuinarchitect in Kortenaken. Inrichting, aanleg of het onderhoud van het groen rond uw woning.

Entiris

Gaston Geenslaan 92 -3200Aarschot

Entiris (maatwerkbedrijf): uw oplossing en partner voor blister -, machinaal -, in cleanroom of stof arm verpakken, handjes werk, groenzorg, staalboek, staalboeken, maar ook voor uitvoeren van werken bij u ter plaatse.

Ludo Dierckx Tuindesign

Voorteinde 85 -2260Westerlo

Ludo Dierckx startte in 1978 als klein tuinbedrijf.Sindsdien is het uitgegroeid tot één van de veelgevraagde tuinbedrijven in België en Nederland, en is als het ware een trendsetter geworden in outdoor living.

Herba

Leuvensesteenweg 276 -3390Tielt-winge

Bent u op zoek naar oplossingen en creatieve ideeen om uw tuin om te vormen tot uw gedroomde buitenruimte? Dan bent u bij Herba aan het juiste adres!

Broos Francis

Tramstraat 40 -2260Westerlo

Broos tuin- en landschapsarchitecten is een dynamisch team met een wijde waaier aan projectervaring en praktische kennis van de hedendaagse tuin -en landschapsarchitectuur.

Tuinarchitectuur Wim Verrezen

Ilsestraat 86 -2260Westerlo

Wim Verrezen Tuinarchitectuur is sinds 1989 een vaste waarde in de Antwerpse Kempen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp en tuinaanleg in de Kempen, met de focus op totaalprojecten

Tuinaanleg Tielens

Donderbosstraat 15 -3545Halen

Tuinaanleg Tielens is een kleine onderneming met meer dan 20 jaar ervaring. Zaakvoerder Frederik vindt vooral een persoonlijke aanpak heel belangrijk.

Armand Mathijs Projects

Vorsenzang 2 -3200Aarschot

Dat is de filosofie waarmee Armand Mathijs jouw gedroomde tuin vorm geeft, aanlegt en onderhoudt. Zo kan je 12 maanden per jaar volop genieten van de ‘groenste kamer’ van je woning.