U zocht op: tuinen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


R. Nauwelaerts & Zoon

Muizenstraat 112 -1981Zemst

Welkom bij de firma Nauwelaerts. Als gespecialiseerde zaak in land-, park- en tuinbouwmachines, kunnen wij u wellicht het ruimste aanbod merken en types aanbieden uit de regio.

Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Beneflor

Berlaarbaan 384 -2861O.-l.v.-waver

Beneflor staat voor een bedrijf dat waarde-vol wil zijn, door de verkoop van planten, plantenschalen en aanverwante artikelen, vanuit een diep respect voor mens en milieu en met maximale ruimte voor creativiteit, innovatie en zelfontplooiing.

Houthandel De Roover

Boomsesteenweg 109 -2830Willebroek

N.V. Houthandel De Roover is reeds sinds 1926 actief in Willebroek en omstreken. Doordat wij zowel een traditionele houthandel als een familiebedrijf zijn, kunnen wij u de perfecte combinatie aanbieden van enerzijds groothandel als kleinhandel...

Pergoglass

Rijksweg 21 -2870Puurs

Pergoglass is trots, om, als eerste in België, het kaderloos glasgordijn voor te stellen. Dit is de ultieme oplossing om balkons, terrassen en pergola’s af te sluiten.

Kwacoon

Heerbaan 7 -1745Mazenzele

Ontspanning en welzijn krijgen een steeds belangrijkere plaats in huis.Dankzij betaalbare prijzen en een uitgebreid gamma producten is Kwacoon leader op de Europese markt inzake invoer en verdeling van ontspannings- en welzijnsartikelen.

Denayer Tools

Neringstraat 2 -1840Londerzeel

Denayer Tools profileert zich als een dynamische groothandel, die graag en snel aan de vraag van zijn klanten wil voldoen. Een sterk gemotiveerd team zorgt voor een perfecte service. Denayer Tools is de juiste partner voor de handel in machines & bos

Tuincentrum Lemmens

Pierstraat 12 -2840Rumst

HORTA - Uw partner voor tuin & dier ! Christmas World De dagen worden korter, het duurt langer vooraleer het licht wordt en het is al vroeg weer donker. Wij brengen graag wat licht in deze gure en donkere najaarsdagen. In verschillende Horta - vestig

Alltools

Meerstraat 104 -1840Londerzeel

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.