U zocht op: tuinen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marcel Van Dyck - Belgium

Provinciebaan(htv) 71 -2235Hulshout

Van Dyck Marcel Belgium NV is een toonaangevend importeur en verdeler van machines voor tuin en park, land- en bosbouw en voor wegenonderhoud. Wij hebben een uitgebreid gamma voor zowel de particuliere als de professionele gebruiker.

Tuinrama

Provinciebaan(htv) 69 -2235Hulshout

Ontdek nieuwe producten, weetjes en ideetjes voor je tuin,

Jan Laeremans

Zuidgoordijkstraat 11 -2235Hulshout

Wij verzekeren u een goede prijs/kwaliteitsverhouding en zekerheid met oog voor afwerking. Reeds 25 jaar in het vak ! Meer dan 1500 tevreden klanten !

Belyco

Netestraat 69 -2235Hulshout

Bij Belyco kunt u terecht voor de aan- en verkoop van alle types bestratingsmateriaal zoals Hollandse kleiklinkers, blauwe hardsteen, maar ook voor tuinornamenten en Milwaukee gereedschappen.

Agnes Management En Investering Groep Voor Ondernemingen

Nijverheidsstraat 4 -2235Hulshout

fabricant van indoor en outdoor speeltuinen en speelzones, Fabricant de jeux intérieur et extérieur, hersteller von spielgerate für das ihnen und Aussen bereich, Fabricante de juegos para intérior y exterior, manufacturer of indoor and outdoor playgr

Mevogro Products

Industriepark 9 -2235Hulshout

Wij zijn een groothandel in meststoffen, houtskool, graszoden & zaden, dooizout en anderen producten, zowel in kleine of grotere verpakking, alsook los.Wij richten ons voornamelijk op tuincentra`s en grote ketens maar ook tuinaanleggers.

Gebr. Van Dyck

Kouwbergstraat 2 -2235Hulshout

Van Dyck Gebroeders is uw boomkwekerij te Hulsthout (Antwerpen). Een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in de groensector voor zowel de particuliere, openbare als de professionele klant.

Boomkwekerijen Arbor

Provinciebaan(htv) 79 -2235Hulshout

Arbor is the largest tree nursery in Belgium:more than 400 hectares for field + container cultivation,exports trees,plants,..-de grootste boomkwekerij van Belgie met meer dan 400 hectaren voor volle grond+containercultuur,exporteert bomen,planten,..

B-perfect

Eikenbroekstraat 2 -2235Hulshout