U zocht op: tuinen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

L. Mampay En Zonen

Herentalsebaan 59 -2240Zandhoven

Bij Mampay & Zonen is uw tuin in goede handen.Wij bieden u duizenden grote en kleine planten.Gekruid met ons deskundig advies.

Rijmenants

Liersebaan 121 -2240Zandhoven

Tuincentrum Rijmenants staat sinds 1981 voor sfeer en kwaliteit en dat vieren we elke dag. We staan elk seizoen klaar om je het allermooiste te bieden voor jouw huis en tuin

Luc D´hulst

Driehoekstraat 77 -2240Zandhoven

Rijmenants

Liersebaan 121 -2240Massenhoven

Planten, decoratie of meubelen nodig voor in jouw huis of tuin? In ons tuincentrum ben je altijd aan het juiste adres!

Antonissen Tuinen

Zagerijstraat 12 -2240Zandhoven

Top Interieur

Liersebaan 123 -2240Zandhoven

Door op grote schaal in te kopen krijgen wij de beste voorwaarden op meubelcollecties uit gans Europa.

Hugo Meeussen & Zonen

Bisschoppenbos 25 -2240Zandhoven

Wij leveren aan professionele tuinbedrijven en tuinaannemers, maar staan evenzeer klaar voor de particulier die zelf zijn boomschors ophaalt of aan huis wil laten leveren!

Oliver

Liersebaan 261 -2240Zandhoven

Brasserie - Restaurant Oliver: Liersebaan 261 Massenhoven brasserie-restaurant Oliver den oliver,Massenhoven,Zandhoven,Viersel,restaurant,brasserie,taverne,oliver,Oliver,Liersebaan,afhaalgerechten,reserveren,on-line,suggesties,tuinterras,parking,fees

Van Tendeloo Gustaf

Boutersemdreef 19 -2240Zandhoven

Van Tendeloo bvba van,tendeloo,bvba,van,tendeloo,zandhoven,ramen,hout,timmer,dak,timmerwerk,kast,tuinpoort,aluminium,ramen,belgië,belgium,belgique,proximedia,schrijnwerk,aluminiumraam,aluminiumdeur,Ramen ,deuren,Daktimmerwerken ,Kasten op maat ,Tuinp

Dyckmans Tim

Boutersemdreef 21 -2240Zandhoven

Dyckmans realiseert reeds meerdere jaren stijlvolle ramen, deuren en veranda`s in hout, waarbij speciale aandacht gaat naar de optimale integratie tussen woning en tuin. Wij ontwerpen en bouwen veranda`s, ramen, deuren, enzovoort.

Clockaerts Interieur

Veerstraat 41 -2240Zandhoven

Jouw specialist in keuken ,maatkasten en badkamers

All Seasons

Langestraat 161 -2240Zandhoven

All Seasons bv is een professionele firma voor mensen die hun woning in landelijke cottagestijl met een harmonische tuinkamer, veranda of orangerie willen uitbreiden.

Arrabis

Achterstraat 13 -2240Zandhoven

ARRABIS bvba staat voor een multidisciplinaire aanpak en het aanbieden van efficiënte oplossingen voor zowel particulier als bedrijf wat betreft elektro, sanitair, verwarming, ventilatie, koeling en airco.

R.g. Bouwmachines

Liersebaan 206 -2240Zandhoven

Een machine die in panne valt + een te lange hersteltijd kan u handenvol geld kosten. Daarom besteden wij bijzonder veel aandacht aan de bedrijfszekerheid van onze machines