U zocht op: tuinen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pelckmans Holding

Parklaan 2 -2300Turnhout

Bij de tuincentra van Pelckmans kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw tuin en huis naar eigen smaak in te richten. Pelckmans onderscheidt zich door het enorme aanbod.

Erik Sels

Grote Reesdijk 20 -2300Turnhout

tuinarchitectuur, tuinen, turnhout, tuinaanleg, aanlegwerken, vijvers, waterpartijen, aanleg van tuinen, tuinarchitect, daktuinen, villatuinen, landschapstuinen, zwemvijver, zwembaden met biologische waterzuivering

Pelckmans Turnhout

Parklaan 2 -2300Turnhout

Welkom bij tuincentrum Pelckmans. Bij de tuincentra van Pelckmans kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw tuin en huis naar eigen smaak in te richten.

Hanolux

Steenweg Op Zevendonk 191-195 -2300Turnhout

Hanolux in Turnhout en Wijnegem uw absolute specialist in tuinmeubelen, whirlpools, infrarood, sauna, zonnebanken, fitnesstoestellen, barbecues, zelfbouwsauna en nog veel meer.

Hanolux

Steenweg Op Zevendonk 191 -2300Turnhout

Hanolux in Turnhout en Wijnegem uw absolute specialist in tuinmeubelen, whirlpools, infrarood, sauna, zonnebanken, fitnesstoestellen, barbecues, zelfbouwsauna en nog veel meer.

Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.

Pelckmans Turnhout

Parklaan 2 -2300Turnhout

Het grootste en goedkoopste overdekte vijver- en tuincentrum van gans België! Meer dan 35000 m² kijk- en winkelplezier in de Belgische Kempen. Uw tuinspecialist met vestigingen in Lommel en Merksplas.

Houthandel Verwaest

Steenweg Op Merksplas 71 -2300Turnhout

Hier vindt u een uitgebreid gamma houtproducten. Diverse tropische houtsoorten, Scandinavische, Europese, Amerikaanse, Canadese... tot Russisch naaldhout.

Durcolo

Industriedijk 36 -2300Turnhout

Specialist in tuinhout: van tuinscherm, carport tot speeltoestel!

Master Meubel

Steenweg Op Diest 111 -2300Turnhout

Master Meubel overstijgt het begrip ‘meubelwinkel’ in alle opzichten. Hier omarmt een exclusief en architecturaal historisch waardevol gebouw een uitgelezen selectie van alle wereldvermaarde designmerken.

Arts & Greens

Oude Beersebaan 21 -2300Turnhout

Ajouta

Gierledreef 39 -2300Turnhout

Ben Heyns

Langvenstraat 21 -2300Turnhout

Ben Heyns is gespecialiseerd in chapewerken, vloerisolatie en schuimbeton.

Trias Architecten

Steenweg Op Gierle 81 -2300Turnhout

Trma

Lotelingenstraat 23 -2300Turnhout

Tvt-rent

Tichelarijstraat 116 -2300Turnhout

Marechal Boomkwekerij

Kastelein 114 -2300Turnhout

Boomkwekerij Marechal kweekt voor u tuinplanten op een oppervlakte van 20 hectare.

A.a.vds

Parklaan 26 -2300Turnhout

Algemene Aannemingen Van de Sande is een innovatief en milieubewust bedrijf, dat zich richt op afbraakwerken, algemene aannemingen grondwerken en afvalbeheer in Belgisch Vlaanderen.

Vadisol

Everdongenlaan 7 -2300Turnhout

Vanuit Turnhout en de Kempen plaatsen wij zonwering, terrasoverkapping, sectionaalpoorten en rolluiken in gans Vlaanderen, Nederland en Luxemburg, bij particulieren, bedrijven en horeca.

Baeyens Wim Schoonmaakbedrijf

Gagelpad 15 -2300Turnhout

Wij zorgen voor het schoonmaken van ramen voor zowel particulieren als bedrijven.

Climaheating

Nieuwe Kaai 11 -2300Turnhout

Wij staan klaar met onze ervaring naar verwarming, ventilatie, groene energie en waterbehandeling.

Travel Muze

Grote Markt 27 -2300Turnhout

Huybregts-reynders

Koeybleuken -2300Turnhout

Maak kennis met een halve eeuw ervaring en traditie in bouwprojecten en verbouwingsprojecten. Mettertijd heeft Algemeen bouwbedrijf Huybreghts-Reynders een brede waaier van competenties verworven.

Rowil

Industriedijk 5 -2300Turnhout

Door het uitgebreid machinepark beantwoordt Rowil aan de vraag om plaatwerk en lasconstructies in zowel staal, inox en aluminium te leveren.

Warpy J. P.

Parklaan 24 -2300Turnhout

Bouwen en verbouwen doe je met professioneel materieel. Dat vindt u bij Warpy JP nv in de grootste keuze. Met vakkundig advies en een optimale service.

Kristof Van Dun

Industriedijk 9 -2300Turnhout

De realisatie van uw volledige woning, een uitbreiding of verbouwing in houtskelet of een nieuwbouw in houtskelet. Niets is voor ons te veel. Een oplevering van uw houtskelet in ruwbouw of de volledige afwerking van uw woning. U kiest. Wij voeren uit

Everclean

Joris De Hozestraat 2 -2300Turnhout

De Firma Everclean is gevestigd in Turnhout en is reeds meer dan 10 jaar vertrouwd met het onderhoudsgebeuren.