U zocht op: tuinen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Entiris

Gaston Geenslaan 92 -3200Aarschot

Entiris (maatwerkbedrijf): uw oplossing en partner voor blister -, machinaal -, in cleanroom of stof arm verpakken, handjes werk, groenzorg, staalboek, staalboeken, maar ook voor uitvoeren van werken bij u ter plaatse.

Armand Mathijs Projects

Vorsenzang 2 -3200Aarschot

Dat is de filosofie waarmee Armand Mathijs jouw gedroomde tuin vorm geeft, aanlegt en onderhoudt. Zo kan je 12 maanden per jaar volop genieten van de ‘groenste kamer’ van je woning.

Resto Vital

Leuvensesteenweg 525 -3200Aarschot

Wij serveren een Belgisch – Franse keuken. Dit met een dagelijkse aanvoer van verse vis en vlees uit de streek. Ook vegetariërs en kinderen vinden hier hun lievelingsgerecht.Naast de menukaart hebben we wisselende suggesties volgens het seizoen.

Teakland

Spoorwegstraat 2 -3200Aarschot

Teakland home & garden waresEen compleet aanbod aan tuinmeubelen en tuinsets op maat. Verschillende topmerken aan de aantrekkelijkste prijzen! Verras jezelf en je gasten in stijl!

Johny Swinkels En Co

Ossebrugstraat 1 -3200Aarschot

Swinkels & Co zorgt voor de grondwerken voor aanleg of heraanleg van uw tuin zodat het terrein zaai- en plantklaar ligt voor uw nieuwe tuin. Ook bij de grondwerken voor de aanleg en renovatie van zwembaden, zwemvijvers en natuurvijvers ..

Carlens

Nieuwlandlaan 21 -3200Aarschot

HOUTHANDEL CARLENS: EEN HART VOOR HOUT!

Thermobrass

Nieuwlandlaan 59 -3200Aarschot

Belmaco

Betekomsesteenweg - -3200Aarschot

Garden Equipment is reeds gedurende decennia een vaste waarde in de distributie van tuin-, park- en onderhoudsmachines.Ontdek het ruime aanbod en veel meer op de website.

Bouw- En Constructiebedrijf Ve- Ra- Bo

Nieuwlandlaan 32 C -3200Aarschot

VE-RA-BO produceert en plaatst veranda`s, ramen en deuren. VE-RA-BO verzorgt ook de volledige verbouwing en uitbreiding van huizen, inclusief de afwerking, de binneninrichting en de aanleg van terrassen en tuinen.

Den Anker

Elisabethlaan 61 -3200Aarschot

DEN ANKER voor de doe-het-zelver in Aarschot en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor ijzerwaren, handgereedschap, elektrisch gereedschap, sanitair, elektriciteit, tuingereedschap, alsook voor bouwgereedschap, renovatie- & decoratiemateriaal in ...

V.r.b. Invest

Gaston Geenslaan 64 -3200Aarschot

VE-RA-BO produceert en plaatst veranda`s, ramen en deuren. VE-RA-BO verzorgt ook de volledige verbouwing en uitbreiding van huizen, inclusief de afwerking, de binneninrichting en de aanleg van terrassen en tuinen.

Garden Center Aarschot

Diestse Steenweg 80 -3200Aarschot

Professioneel, warm en creatief. Ambitieus en zorgvuldig. Intratuin is een levendige organisatie, waarin praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken.

D-ware Aarschot

Herseltsesteenweg 132 -3200Aarschot

Bne Architecten

Leuvensesteenweg 96 -3200Aarschot

Van Meensel

Rillaarsebaan 139 -3200Aarschot

Gebr. Van Meensel H. & H. F.V. te Aarschot: de beste! Gebr. Van Meensel H. & H. F.V. gebr. van meensel h.&h.f.v.,aarschot,belgique,belgium,belgië,belgien,proximedia,landbouw,landbouwerken,loonwerken,akkerbouw, Belgique,Belgium,België,Belgien,Proximed

Coraco

Gaston Geenslaan 13 -3200Aarschot

Vragen over binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk of deuren? Een offerte voor een houten wandbekleding of gevelbekleding? Meer weten over de mogelijkheden voor houten trappen? Wij helpen u graag verder.

D.s.v.

Ter Heidelaan 69 -3200Aarschot

DSV is een algemeen bouwbedrijf en richt zicht zowel tot openbare besturen als tot klanten uit de industrie. DSV voert werken uit in de wegenbouw en doet aan nieuwbouw en renovatie van gebouwen.

Infinimmo

Nieuwrodese Steenweg 21 -3200Aarschot