U zocht op: tuinen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

Containerservice Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

Muffels Leon Bosontginning

Geleenlaan 15 -3600Genk

Muffels Leon bosontginning te Berk: de beste! Muffels Leon bosontginning muffels leon bosontginning,berk,belgie,bosontginning,hout,houthandel,tuindecoratie,carport,proximedia,belgium,bosontginning,tuindecoratie,verkoop,houten tuinspelen,blokhutten,bl

Kevok Houthandel

Maaseikerbaan 17 -3600Genk

Bij Kevok nemen we onze tijd. Dat betekent niet dat we traag werken, maar we nemen hier de tijd om elke klant met raad en daad bij te staan.

Lenaers Afsluitingen

Henry Fordlaan 17 -3600Genk

Lenaers is een gespecialiseerde groothandel in draadproducten sinds 1933 en een erkend installateur van afrasteringen en poorten.

Transport Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

De Malle Koks

Oudasserstraat 31 -3600Genk

De Malle Koks worden voortgestuwd door een ongebreidelde passie voor lekker eten, memorabele feesten en een unieke beleving. We bieden geen standaardoplossingen, maar creatieve concepten.

Recyclage Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Onze diensten: afvalwerking, containers & big bags, vervoer, grind & schors.

Euro - Serre

Geleenlaan 1 -3600Genk

Euro-serre, uw partner voor een serre of dergelijke Euro Serre serres,muurserres,afdak,veranda,carport,zwembadoverdekking,oranjeries

Het Domein Bokrijk

Bokrijklaan 1 -3600Genk

Personeel en bedrijfsfeesten - Programma op maat - Incentives

Foresco Packaging

Eikelaarstraat 32 -3600Genk

Van houthandelaar groeiden we uit tot een heuse verpakkingsspecialist. Vandaag staan we met onze groep en deelbedrijven bekend om onze snelle service, inventieve oplossingen en duurzame en kostenbewuste aanpak.

Martens Industrie

Paniswijerstraat 2 -3600Genk

Martens Industrie Genk GESPECIALISEERD IN DE VERKOOP EN SERVICE VAN: HEFTRUCKS,STAPELAARS,TRANSPALETTEN, GRASMAAIERS,ZITMAAIERS EN TUINMACHINES, ZOWEL NIEUW ALS TWEEDEHANDS Paniswijerstraat 2 (Westerring) Industriezone Genk Zuid: Zone 5 3600 Genk T.

Cf-ventilatie Team

Cockerillplaats 14 -3600Genk

CF-Ventilatieteam voorziet in een totaalpakket, gaande van het omvormen van ontwerpstudies naar uitvoeringsplannen tot het afregelen van de geplaatste ventilatiesystemen.

Arto

Wildetijmstraat 22 -3600Genk

Il Granito

Toekomstlaan 2 -3600Genk

natuursteenbedrijf,specialiteiten,granito,graniet,marmer,copyrightA ,route,pagii,like,over,home,site,free,please,visit,this,your,what,want ilgranito.tk

Interdoors

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Algemene Ondernemingen Pauli

Geleenlaan 16 -3600Genk

Site de la famille Pauli - Vanhove de Watermael-Boitsfort à Bruxelles en Belgique. Evénement familliaux, mariage, naissance et généalogie. Loisirs : Maître d'armes, Escrime, Accompagnateur en Montagne

Brupaint

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Brupaint verzorgt hoofdzakelijk schilderwerken voor particulieren en bedrijven, maar kan na 35 jaar in het vak een totaaloplossing vooruw interieur of een volledige renovatie van uw exterieur aanbieden.

Service Support

Mieënbroekstraat 28 -3600Genk

Naast traditioneel schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ruitenwasserij, bieden wij ook tal van aanverwante diensten aan bij onze klanten.

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.

Midesti

Hasseltweg 402 -3600Genk

Midesti is een concept dat ontstaan is toen onze oprichter zich verdiepte in verschillende levensstijlen en leefgewoonten geïnspireerd door allerlei culturen.

H.t.r. Dakwerken

Lentelaan 31 -3600Genk

HTR Dakwerken: met ons loopt alles van een leien dakje Alle dakwerken HTR Dakwerken in Genk werkt op overzet-, platte, en hellende daken. Ook voor isolatie- en gyprocwerken kunt u op ons rekenen.

Recep Karabacak

Kruisbosstraat 24 -3600Genk

Jeffensell verzorgt het hele traject van product(ie) uitbesteden. Leverancier onderzoek in Azie en Oost-Europa, quality control, logistiek, douane, etc.. Wilt u een product elders laten produceren Jeffensell is uw partner!

Ac Facilities

Seinhuisstraat 3 -3600Genk

America Clean is al sinds jaren tachtig als schoonmaakbedrijf een begrip in Genk en omgeving. Waar oorspronkelijk de nadruk op glasreiniging lag, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een dienstenbedrijf met een uitgebreid aantal activiteiten

Lenaers Express

Troisdorflaan 13 -3600Genk

Heeft u een zeer dringend transport en u kan nergens meer terecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u een oplossing waar anderen afhaken. Want Lenaers Express is niet zomaar een transportbedrijf.