U zocht op: tuinen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Apk Group

Haltstraat 50 -3900Overpelt

Doorheen de jaren hebben we heel wat bedrijven overgenomen en is APK Group enorm gegroeid. Hierdoor hebben we de mogelijkheid gekregen onze expertise in verschillende sectoren te verscherpen.

Vl-wood

Gaston Eyskenslaan 9 -3900Overpelt

Hoogwaardige houten constructies voor zelfbouw speeltoestellen, schommels, speelkastelen, afsluitingen, carport, tuinberging, cottage, paardenafsluitingen, tuindecoratie, priëlen, ...

Franssen Products

Albert Quintinlaan 2 -3900Pelt

Laat je vooral niet door onze naam Franssen Keukens misleiden, want Franssen staat niet alleen bekend voor zijn keukens, maar ook voor zijn maatkasten, binnendeuren, plankenvloeren en badkamermeubels.

Apk Infra

Haltstraat 50 -3900Pelt

We blijven voor in de snel evoluerende wereld van intelligente wegeninfrastructuur, energie-, water- en telecom netwerken.

Eddy Braeken

Kraaibosstraat 25 -3900Overpelt

A.s.t.-zwembaden

Waterrijtstraat 17b -3900Overpelt

Al meer dan 15 jaar is A.S.T. Zwembaden de specialist in bouwkundige baden, gekend om zijn vakkundige en soepele opstelling, helpt de klant bij de keuze welk soort zwembad of afwerking hij of zij wenst.

Apk Infra West

Haltstraat 50 -3900Pelt

We blijven voor in de snel evoluerende wereld van intelligente wegeninfrastructuur, energie-, water- en telecomnetwerken.