U zocht op: tuinen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Francois Van Gaeveren

Zwaarveld 54 -9220Hamme (vl.)

door Tuinkrant.com: het tuinmagazine voor de echte tuin- en groenliefhebber INDEX Tuinkrant.com - TuinMagazine voor de échte tuin- en groenliefhebber

Qualimandjaro

Zonneke 6 -9220Hamme (vl.)

U kan bij ons terecht voor o.a.: grasmaaiers, zitmaaiers, grasrobots, haagscharen, zero turn grasmachines, minigraafkranen, knikladers, doorslijpers. U kan steeds bij ons terecht met al uw vragen over tuin, park, bos of bouw.

H & V Van Mele

Ardoystraat 82 -9220Hamme (vl.)

Van Mele Tuinmeubelen: Binnen-en buiteninrichting, accessoires en tips. Van Mele - Tuinmeubelen hendrik van mele, tuinmeubelen, hout, metaal, tafels, stoelen, banken, buiten, teak, veranda, traditioneel, design, modern, zuiders, accessoires, bbq, bar

De Kille

Killestraat 2 -9220Moerzeke

Vijverhof

Bootdijkstraat 87 -9220Hamme (vl.)

Wereldbeeld

Driegoten 71 -9220Hamme (vl.)

wereldbeeld : beelden uit Zimbabwe, workshops beeldhouwen, beeldhouwbenodigdheden Wereldbeeld: beelden uit Zimbabwe - workshops beeldhouwen - steen om te beeldhouwen

Sportshop

Noordstraat 13 -9220Hamme (vl.)

All-elec

Damputstraat 33 -9220Hamme (vl.)

Van Den Broeck

Theet 45 A -9220Hamme

Het aanbieden van een zo ruim mogelijk assortiment voor nieuwbouw en renovatie aan alle professionelen uit de bouwwereld, zelfbouwers en doe-het-zelvers beschouwt Van den Broeck als zijn grootste doelstelling.

Van Moerzeke Groep

Meerstraat 215 -9220Hamme (vl.)

Persoonlijk slaapadvies in combinatie met eigentijds en hedendaags slaapkamerdesign! Onze producten versterken elkaar en zijn onderling eenvoudig te combineren. Wij vinden het namelijk belangrijk om de klant een totaaloplossing te kunnen bieden.

Wegrio

Ekelbeke 257 -9220Hamme (vl.)

Wegrio meer dan 40 jaar ervaring in de aanleg van verhardingen en rioleringen..

De Vlieger-stuyven

Evangeliestraat 181 -9220Hamme (vl.)

Bart Cornu Design

Noordstraat 141 -9220Hamme (vl.)

De Vlieger Theo

Ekelbeke 226 -9220Hamme (vl.)

Aanleg parkings, aanleg opritten en terrassen Aanleg verkavelingen - wegeniswerken - asfaltwerken - rioleringswerken

De Donk

Meerstraat 168 -9220Hamme (vl.)

Bmb Bouwmaterialen

Theet 45/a -9220Hamme (vl.)

Halschoor is al jarenlang een begrip voor een uitgebreid en uitgelezen assortiment vloer- en wandtegels voor binnen- en buitentoepassingen. Totaalleverancier van hoogwaardige bouwmaterialen.

Ysewijn

Zwaarveld 75 -9220Hamme (vl.)

Qubo

Zwaarveld 69 -9220Hamme (vl.)

Woningbouw, villabouw, pastorijstijl, pastoriestijl, pastorie, cottage, moderne architectuur, ontwerp en realisatie van karaktervolle woningen op traditionele bouwwijze, sleutel op de deur, architect, architectuur, hedendaags, eigentijds, architect,

Etj Printing Service

Meerstraat 99 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ETJ is een Belgische fabrikant van allerhande mappen voor de horeca. Wij maken eigenhandig kwalitatieve mappen voor divers gebruik. Wij personaliseren deze mappen desgewenst, door ze te bedrukken met de naam of het logo van uw zaak.