U zocht op: verf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sto

Z. 5 Mollem 43 -1730Asse

Sto AG ligt aan de basis van de uitgebreide deskundigheid van de Sto Groep met haar specialisatie op het gebied van gevelisolatiesystemen en gevel- en interieurcoatings.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Novelta

Kartuizersweg 4 -2550Kontich

Verkoop van een uitgebreid assortiment verven, lijmen, vulmiddelen en gereedschappen voor de Professionele schilder. Novelta verdeelt de producten van de grootste verf-, lijm- en toebehorenfabrikanten op de Belgische markt.

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Techni Quartz

Kapelanielaan 16 -9140Temse

Producent van gespecialiseerde, watergedragen verven voor decors, stands, interieurs en events.

Metaldo

Doornstraat 111 -9140Temse

Fabricatie van verf lijm vernis houtbeitsen (tuinhoutbeits)parketolie

Tsv Paints

Dynamicalaan 21 -2610Wilrijk (antwerpen)

In onze ruime showroom vindt u de nieuwste collecties verf en interieur-decoratie van alle topmerken. Daarnaast stellen we alle mogelijke kleuren samen op aanvraag. Gecombineerd met vakkundig en technisch advies is de keuze snel gemaakt.

Earth Innovations Europe

Herentalsebaan 406 Unit A2 -2160Wommelgem

Tom Nollekens

Industriestraat 3 -2500Koningshooikt

TOM NOLLEKENS NV is inderdaad een ervaren partner in verf en onderhoud, maar ook in service. Als specialist in verf en verfgereedschappen kan u bij ons terecht voor het meest aangepast materiaal.

Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

Akzo Nobel Paints Belgium

Leuvensesteenweg 248 -1800Vilvoorde

Het verf- en coatingsbedrijf: de standaard sinds 1792

Verfgroothandel Troubleyn

Laagstraat 1 -9140Temse

Verfgroothandel TROUBLEYN bvba Verfgroothandel Troubleyn en CAPAROL, Kwaliteitsprodukten voor vaklui én partikulier GRATIS KLEURADVIES AAN HUIS * professioneel technisch advies, ook aan huis* kleuren uit : Flamant , Pieter Porter, Touché, ….. uitgebr

M.c.h.

Steenweg Buda 94 -1830Machelen (brab.)

SUPATURF SPORTS BELGIUM, is sinds 1999 actief in België als importeur en fabrikant van belijningsmachines en verf voor alle sportvelden, sportartikelen en sportinfrastructuur. Producten voor het onderhoud en de uitrusting van sportvelden.

Elite

Jacobs Fontainestraat 91 -1090Jette

Cetronic benelux the watches in vogue cetronic benelux - the watches in vogue ! montres,orloges,citizen,réveils,wekker, vogue quartz,chronomètres,wekker,cetronic,digital,rekenmachine,xonix,calculatrices,uurwerk,speedo,mouvement,watch,pile,clock,horlo...

Homeland

Hoogstraat 35 -2000Antwerpen