U zocht op: verhuur aan bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fraikin Truck Renting Belux

Beaulieustraat 10 -1830Machelen (brabant)

Fraikin is Europees marktleider in de verhuur van industriële en bedrijfsvoertuigen, en biedt oplossingen voor lange-, middellange- en kortetermijnverhuur en voor vlootbeheer. Fraikin neemt alle diensten op zich die gekoppeld zijn aan het gebruik.

Hazgo

Machelen-cargo 738 -1830Machelen (brabant)

Athlon Car Lease Belgium

Peutisesteenweg 115 -1830Machelen (brabant)

Athlon is een internationale aanbieder van operationele autoleasing en mobiliteitsoplossingen. Athlon levert meer dan leasewagens alleen. We zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan mobiliteitsoplossingen, ongeacht de waarde van uw wagenpark.

Inspire Interim Management

Emiel Dewandeleerstraat 8 -1830Machelen (brab.)

Flavori

Steenweg Buda 26 -1830Machelen (brab.)

Wenst u een kruiden- of specerijenmengeling op maat? Of bent u op zoek naar een heel nieuwe mix? Dat kan: op basis van uw vraag produceert Flavori specifieke mengelingen. Die verpakken we vervolgens in batches naar keuze.

Aesg

Jan Veldmansstraat 52 -1830Machelen (brab.)

Bij AESG bvba Totaalinrichting uit Vilvoorde bent u aan het goede adres voor alle werken aan:elektriciteit, camerabewaking, video- en parlofonie, alarminstallaties en andere domotica-toepassingen.

Air Promotions Agencies

Bedrijvenzone Machelen-cargo 720 -1830Machelen (brab.)

Luchtvracht. Wij hebben ervaring en de flexibiliteit om al uw luchtvrachtzendingen te verwerken.

Josa Delivery

Trawoollaan 7 -1830Machelen (brabant)

JOSA Delivery is de gespecialiseerde leveringsdienst van verse Groenten & Fruit aan horeca in Brussel. Zaakvoerders Joop Rosiers en zoon Maxim garanderen elke dag groenten en fruit van de beste kwaliteit want: kwaliteit wint zichzelf terug!