U zocht op: verhuur aan bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Veldeman Structure Solutions

Industrieterrein Vostert 1220 -3960Bree

Veldeman ontwikkelt, produceert en commercialiseert totaaloplossingen in overdekkingen met een tijdelijk, semi-permanent en permanent karakter. Deze oplossingen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen en respecteren steeds het milieu.

Spooren

Kluitshofweg 11 -3960Bree

Al meer dan 20 jaar werkt Davy vol passie aan het vormgeven van buitenruimtes. Niet ‘zomaar’ een oprit of een terras aanleggen, een gazon of plantenborders maken, maar steeds realiseren we een project met oog voor detail en respect voor het materiaal

Ekb

Nieuwstadpoort 43 -3960Bree

INTERRENT machineverhuur is voor de ondernemingen de deeltijdse magazijnier die enkel per prestatie betaald wordt. Uw onderneming dient niet te investeren in verschillende soorten machines.

P&m Beheer

Vostertstraat 1109 -3960Bree

Vd Montage

Industrieterrein Kanaal-noord 1443 -3960Bree

VD Montage is een nieuw bedrijf dat zich toelegt op het plaatsen van prefab beton elementen in zijn ruime betekenis.

De Wienes

Nijverheidsweg 24 -3960Bree

Wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in het maken van sectionale poorten voor zowel woningbouw als industrie, Maar we zijn ook leverancier van kwaliteitsvolle speedpoorten. Uitgebreid gamma van zowel poortbenodigheden als automatisaties.

Danny Craeghs

Keyartstraat 6 -3960Tongerlo (limburg)

Danny Craeghs bvba is een familie bedrijf met de nodige ervaring dat zich gespecialiseerd heeft in het plaatsen en onderhouden van sectionale poorten. . Ons vakgebied verstrekt zich van garage poorten aan de woning tot het grootste in de industrie.

Hertogs Engineering

Industrieterrein Kanaal-noord 1306 -3960Bree

Hertogs Engineering herstelt, onderhoudt en verkoopt elektromotoren, motorreductoren, pompen en toebehoren voor kleine en grote ondernemingen. Maar ook particulieren zijn welkom.