U zocht op: verhuur aan bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Salons Denotter

Torhoutsesteenweg 76 -8210Zedelgem

Salons Denotter is al geruime tijd een trefpunt voor allerhande feesten: huwelijk, jubilea, familiefeest, banket, communie- of lentefeest, baby borrel, ... als ook voor vergaderingen, seminaries en congressen.

Dataplan Informatica

Torhoutsesteenweg 160 -8210Zedelgem

Dataplan is een dynamische, professionele ICT-leverancier die zijn klanten een breed palet aan totaaloplossingen biedt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

All Events

Schatting 64 -8210Zedelgem

Bij All Events verhuren wij tenten, feestmateriaal en chalets van hoge kwaliteit aan zeer scherpe prijzen. Service en correcte levering dragen we hoog in het vaandel!

Comma

Torhoutsesteenweg 409 -8210Zedelgem

A.t.c. Depa

Remi Claeysstraat 118 -8210Zedelgem

..::DENOO::.. Denoo matrijzen heet u welkom!

Zedeltrac

Schatting 8 -8210Zedelgem

an Laecke Group overkoepelt drie bedrijven: Van Laecke Machines, Marcom Recycling en Van Bemmel Recycling. Deze bedrijven beschikken over een uitgebreid en complementair aanbod aan recycling machines, grondverzetmachines en landbouwmachines.

E. Buijck

Schatting 73 -8210Zedelgem

Verkoopsdisplays : maatwerk volgens wens van de klant

Cools Gabriel

Schatting 48 -8210Zedelgem

Lakkerij Cools: 26 jaar ervaring in spuitwerk. De afwerking en bescherming van uw producten in metaal? Met coatings natuurlijk! En daarvoor bent u bij lakkerij Cools aan het juiste adres. Ons familiebedrijf, al zesentwintig jaar actief...

Say Hey

Torhoutsesteenweg 149 -8210Zedelgem

Bent u architect, interieurarchitect, bouwpromotor, projectontwikkelaar, immokantoor of particulier die wil bouwen of verbouwen? Bij Virtix kan u terecht voor al uw bouwprojecten en interieurvisualisaties.