U zocht op: verhuur meubelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


L.t.c.

Terrillaan 6 -3550Heusden-zolder

Verhuur van bestelwagens en meubelwagens (ook met laadklep - driezijdenkipper) Voor goederen of verhuis. Alle wagens zijn voorzien van een trekhaak.Ook voor alle grond en leidingwerken kan u bij ons terecht.

Franic Polyester

Bovenstraat 39 -3550Heusden-zolder

Franic polyester uw specialist in de wereld van de composieten Mallenbouw, bekledingen, vormstukken voor kleine of grootte serie's uit polyester, poly beton, epoxy en aanverwanten. De wereld van industrie, design, carrosserie, zwembaden, enz.

Vervoer En Verhuizingen Bijnens Valentin

Kuilberg 7 -3550Heusden-zolder

Met een uitgerust wagenpark en getrainde chauffeurs heeft Vervoer en Verhuizingen Bijnens een antwoord op iedere logistieke vraag. We verzorgen elk transport tot in de puntjes, nationaal én internationaal. Die totaalservice op maat wisten al heel ...

Schevenels Project Interieurs

Dellestraat 49 -3550Heusden-zolder

Schevenels Project Interieurs is uw betrouwbare specialist in een deelse of volledige inrichting van hotels, restaurants en winkels. Maar wij hebben veel meer te bieden: verbouwingswerken, interieurschrijnwerk, meubelen op maat,... .

Buekers David

Koerselsebaan 181 -3550Heusden-zolder

David Buekers staat voor een persoonlijke aanpak van ieders project, zowel nieuwbouw als renovatie.Wij besteden extra aandacht voor detail en afwerking en bieden u een totaalpakket voor uw interieur en exterieur.

Bt Consulting

Westlaan 126 -3550Heusden-zolder

Threepack Bv

Voortstraat 64 -3550Heusden-zolder

Threepack Helpt U Aan Meer Klanten+ Een professionele indruk online+ Beter en vaker gevonden worden op Google+ Wanneer je gevonden wordt, ook zorgen dat je klanten krijgtThreepack start met de basis en bouwt daarop verde

Mindmover

Mijnwerkerslaan 38 -3550Heusden-zolder

UC Belgium is een full servoce organisatiebureau, gespecialiseerd in eventmarketing. Onze visie is verrassende, functionele concepten ontwikkelen die uw doelstellingen realiseren.

Decotrap

Mijnwerkerslaan 42 -3550Heusden-zolder

Als pioniers in het plaatsen van moderne trappen, komen we met iets uniek en baanbrekend voor de dag. Onze Trap-o-theek is een toonzaal waarin u zelf uw trap op een heel envoudige manier kan samenstellen.

Jo Kuppens

Industrieweg 5 -3550Heusden-zolder

Koken, baden, slapen, shoppen en uitgaan in een exclusief interieur zijn enkele ideeen die wij voor u kunnen realiseren. Met reeds 25 jaar ervaring werken wij wereldwijd aan projecten met een grote diversiteit op vlak van interieurinrichting.