U zocht op: verkoop machines bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Construx Rental

Kazandstraat 151 -8800Roeselare

Concrete Systems is gespecialiseerd in het produceren en verhuren van aluminium bekistingsystemen.

D.a.c. Machines

Brugsesteenweg 84 -8800Roeselare

Handel in plaatbewerkingsmachines. Import & Export van plooibanken, plaatscharen, machines staande naad, Decoilers, kniplijnen, plaatwalsen, voormachines .Benelux verdeler van Eckold rek- en krimpmachines en clinchtechniek. Fabrikant kraalmachines.

Huurland

Beversesteenweg 544 -8800Beveren

Huurland verhuurt zowat alles voor industrie, bouw, huis, tuin, horeca en feesten. Huurland verhuurt zowat alles. Verhuurcenters in Oost- en Westvlaanderen.

Grodevan

Kwadestraat 60 -8800Roeselare

Wegenisween, rioleringswerken, industriële vloeren, funderingswerken, afbraakwerken, verhuur machinepark, breekinstallatrie, openbare en private grondwerken, uitbating vaste breekwerf, verkoop van teelaarde en tuingranulaten, gewapend beton

Bleijko Roeselare

Beurtkaai 4 -8800Roeselare

Bleijko Beton industrie B.V. is een speler van formaat in betonproducten voor de openbare ruimte. .

Metafan

Industrieweg 23 -8800Roeselare

Metafan, gespecialiseerd in omheiningen, afsluitingen en poorten voor particulier en bedrijf. Alle mogelijke afsluitingen in gaas of paneel.

Debreuck & Neirynck

Meensesteenweg 361 -8800Roeselare

Nice 2c

Kantinestraat 4 -8800Roeselare

Alkon

Kolenkaai 1 -8800Roeselare

Kns

Iepersestraat 163 -8800Roeselare

KNS is een gespecialiseerde " ONE-STOP-SCHOPPING-CENTER " voor industriëlen en particulieren. Door jarenlange ervaring in de kunststof branche, hoge kwaliteits- eisen, zoeken en aankopen van de beste producten en de strenge testen in ons eigen ...

Visix

Onledegoedstraat 74 -8800Roeselare

V isix is de nieuwe naam van Demeere Vlaggen en heeft zich gespecialiseerd in groot formaat printen. Voor alles een oplossing, wij denken graag met u mee, zelfs vanaf 1 spandoek of vlag. Van ontwerp tot en met de realisatie, in een mum van tijd.