U zocht op: verkoop machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eltec-dexis

Troisdorflaan 5 -3600Genk

Eltec Dexis is een fullservice dienstverlener in onderhoud en herstelling van industriële aandrijvingen en pompen. De allernieuwste ontwikkelingen in mechanica en pomptechniek worden daarbij in onze totaalservice geïntegreerd.

Riwal Belgium

Winterbeeklaan 31 -3600Genk

Riwal biedt oplossingen voor werken op hoogte. Veiligheid en effici?ntie staan daarbij voorop. Als u bij ons een hoogwerker, verreiker of heftruck huurt, bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een machine die perfect past bij uw gebruiksbehoeften

D.a.c. (direct Aankoop Company)

Gordelweg 15 -3600Genk

VERHUIZINGEN DAC: UW VERHUISFIRMA IN LIMBURG MET MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Containerservice Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

Keymaco

Winterbeeklaan 1 -3600Genk

Keymaco is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en herstelling van grondverzetmachines. Keymaco is concessionaris van de merken Case, Fermec en Libra Keymaco

Martens Industrie

Paniswijerstraat 2 -3600Genk

Martens Industrie Genk GESPECIALISEERD IN DE VERKOOP EN SERVICE VAN: HEFTRUCKS,STAPELAARS,TRANSPALETTEN, GRASMAAIERS,ZITMAAIERS EN TUINMACHINES, ZOWEL NIEUW ALS TWEEDEHANDS Paniswijerstraat 2 (Westerring) Industriezone Genk Zuid: Zone 5 3600 Genk T.

Electro En Computer Repair

Vennestraat 257 -3600Genk

.: ECR :. Uitbreiden Herstelling Gastenboek Info home ECR is voornamelijk gespecialiseerd in het verkopen van computers en toebehoren. Een computer samenstellen op maat en herstellingen uitvoeren zijn zeker geen probleem. Bij ons geldt de regel "klan

Maes Totaalprojecten

Horizonlaan 26 -3600Genk

Naast de verkoop zorgen wij ook voor een vakkundige plaatsing van uw installaties.Nauwkeurig onderhoud en reiniging behoren verder ook tot onze servicespecialiteiten.Door het toepassen van thermische fotografie en vermogensmetingen zorgen wij voor

Lvc Solutions

Horizonlaan 18 -3600Genk

LVC Verhuur van Compressoren, Heftrucks, Stroomaggregaten, Beitels, Breekhamers ...

Swinnen G.

Hasseltweg 284 -3600Genk

Met meer dan 25 jaar ervaring is Swinnen Hoogwerksystemen uw partner voor het verhuren en verkopen van hoogwerksystemen in Limburg. Werken op hoogte vereist uiterste veiligheid en correct advies.

Infoweb

Oude Markt 12 -3600Genk

Infoweb Internet Solutions - Together we build your business.Infoweb staat voor een uitgebreid pakket aan internetdiensten gekoppeld aan een unieke service.

Marchetta Industries

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Iedere familie is uniek. Daarom willen wij zorgen voor de best mogelijke thuis. Een woning op maat van al die verschillende mensen en wensen, plannen en dromen.

Brim

Jaarbeurslaan 23 -3600Genk

Bruno Service Station. Dankzij ons netwerk van 17 service stations verspreid over Limburg kunt u overal kwaliteitsvolle brandstoffen tanken. Geniet met de Bruno tankkaarten van vele voordelen.

Amano Europe

Westerring 2 -3600Genk

Met zijn afdelingen ontwikkeling, verkoop, installatie en ondersteuning van software en hardware biedt Amano als internationale onderneming totaaloplossingen op gebied van tijdsregistratie, toegangscontrole en parkeersystemen.

Higenius

Nieuwpoortlaan 15b -3600Genk

Wij zijn HiGENiUS. In de eerste plaats een professioneel schoonmaakbedrijf in Limburg. Klopt helemaal, maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat.

Metallica Belgium

Hasseltweg 40 -3600Genk

Reeds meer dan 13 jaar kan u bij Metallica Belgium terecht voor al uw cilinderherstellingen, herstellingen aan uw drukpersen, metaaloppervlakten enz..Ook voor microlassen en galvanische technieken staan we steeds 24 uur per dag, 7 dagen per week ...