U zocht op: verpakking

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Transfert

Duffelsesteenweg 150 -2550Kontich

Wij bieden kantoorbenodigdheden, Grafisch materiaal en Computersupplies.

Adriaansen

Molenberglei 25 -2627Schelle

In todays world the quality and safety of liquids, fluids, oils and moistures become increasingly important. Therefore the packaging and accessories that contain, secure and handle this content is more than ever critical.

Mivas

Plaslaar 41 -2500Lier

Mivas is een sociaal economisch bedrijf, gespecialiseerd in verpakkingswerk. De hoofdzetel bevindt zich in Lier, Plaslaar 41, maar u vindt MIVAS ook elders in Lier en in Rumst.

Gd Verpakking

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Sinds 1990 garandeert GD-Verpakking kwaliteit, een vlijmscherpe prijs, en een uitstekende service, en dit altijd gefundeerd op deskundig advies. Onze specialiteit? De levering van (bedrukte) verpakkingen voor voedingswinkels, boetieks,...

Verpakkingen Laagland

Joseph Van Instraat 25 -2500Lier

Laagland is gespecialiseerd in een heel assortiment van wegwerp verpakkingsmaterialen en disposables.

Houweling Belgium

Nieuwlandlaan 141 -3200Aarschot

Alpak is uw adres voor nieuwe of gereconditioneerde verpakkingen. Van kleinverpakking flesjes tot een afzetbak vol (gebruikte) vaten. Van emmers tot gespoelde IBC’s.

Presto Pack

Emile Delvastraat 57 -1020Brussel

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Entiris

Gaston Geenslaan 92 -3200Aarschot

Entiris (maatwerkbedrijf): uw oplossing en partner voor blister -, machinaal -, in cleanroom of stof arm verpakken, handjes werk, groenzorg, staalboek, staalboeken, maar ook voor uitvoeren van werken bij u ter plaatse.

Gilpack

Prins Boudewijnlaan 21a -2550Kontich

Gilpack is is verdeler in België,voor automatische en semi-automatische verpakkingsmachines. Wik leveren rollenbanen (al dan niet op maat), draaitafels, telmachines, weegmachines, buffers, liftsystemen, dozen- en producthandling…

Cartonnages Donckers

Mechelsesteenweg 114 -2500Lier

Cartonnages Donckers NV, de verpakkingsproducent met een hoogstaande service.

Deufol Lier

Paaiestraat 17 -2500Lier

Maritieme verpakkingen, luchtvrachtverpakkingen, projectverpakkingen, Industriële verpakkingen, maatwerk en transport Uitzonderlijk transport en verkoop van occasie containers

Techno - Sales

Betekomsesteenweg 69 -3200Aarschot

Techno Sales is één van de belangrijkste Belgische leveranciers van hoogwaardige folieverpakkingen. Onze producten zijn geschikt als transportverpakking of industriële verpakking voor de chemische nijverheid, de bouwsector, food- en non food-industri

Carnocy

Leuvensesteenweg 194 -1830Machelen (brab.)

Verpakkingen, Packaging

Twinplast

Wolvenstraat 14 -2861Sint-katelijne-waver

Wij verwerken EPS,piepschuim,tot verpakking,betonbekistingen,3D vormen,decoratie enz. Ook het thermoformeren van PS en PP behoort tot onze mogelijkheden.

Ausloos Verpakkingstechniek

Everveld 23 -3200Aarschot

AUSLOOS Verpakkingstechniek levert sinds 1977 betrouwbare en flexibele verpakkingsmachines en klantgerichte oplossingen. Kwaliteit en dienstverlening is de basis van ons bedrijf en onze partners.