U zocht op: verspanend bewerken metalen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Decoda

Kruisveld 38 -1840Londerzeel

Decoda is gespecialiseerd in alle draai- en freeswerk.Dit zowel voor kleine als grote series, alsook stukwerk. Hiervoor beschikt Decoda over een modern CNC machinepark.

Ac Metalec

Berkenlaan 13 -1840Londerzeel

AC Metalec, gevestigd te Willebroek, is actief in het draaien en frezen van seriestukken. Het bedrijf is gespecialiseerd in stukwerk, kleine en middelgrote series en dit tegen concurrentiële prijzen.Het bedrijf levert aan alle industriële sectoren.

European Techno Steel

Kasteelstraat 47 -1840Londerzeel

Homepage van de PAS group. Onderdelen zijn ETS, European Techno Steel en PAS: warmverzinken, verzinken Homepage laser, lasersnijden, verzinken, verzinkerijen, zinc, european, techno, steel, PAS, ETS, mechanica, plaatbewerking, lassen, las, laser, me

Alle Bouw Machines

Nijverheidsstraat 11 -1840Londerzeel

Al ruim 30 jaar bouwt Alle Bouw Machines nv (ISO 9001-2000 gecertificeerd) een goede reputatie op als specialist in de landelijke verkoop en verhuur van alle bouwmachines geschikt voor de bouwnijverheid...

Rob-units

Autostrade 17 -1840Londerzeel

Verhuur en verkoop van modulaire units, als tijdelijke oplossing tijdens verbouwingen

Pas

Kasteelstraat 47 -1840Londerzeel

Als verzinkerij is PAS nv één van de laatste familiebedrijven in België. Het bedrijf staat onder leiding van Geert en Wim Pas, zonen van stichter Leo Pas. De verzinkerij Pas nv heeft door de jaren heen een enorme evolutie gekend.