U zocht op: vervoer op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Mobile Future

Vierhuizenstraat 77 -3012Wilsele

Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt. en besloten we om een bedrijf op te richten in elektronische steps.

Taxi Safe

Streeklaan 30 -3060Bertem

Taxi Safe uit Leuven is een taxibedrijf actief in de regio Leuven. Al jaren is Taxi Safe een betrouwbare keuze voor taxivervoer in en rond Leuven.

Euro - Sprinters

Egide Walschaertsstraat 1 -2800Mechelen

Euro-Sprinters, dochteronderneming van bpost, biedt u de beste service voor al uw nationale en internationale express leveringen. Met lokale vertrekplaatsen in alle provincies van het land rijdt er altijd een chauffeur in uw buurt en staan we het...

Aanhangwagens Vermeir

Aarschotsesteenweg 355 -3111Wezemaal

Dankzij het gebruik van topmaterialen, stevige constructies en precieze afwerking bent u verzekerd van veiligheid, gebruiksgemak en een lange levensduur.Vermeir biedt ook groot transportgemak. Onze aanhangwagens zijn praktijkgericht en vee.

Jos De Reys En Zonen

Lostraat 176 -2220Heist-op-den-berg

Busvervoer De Reys is actief op het vlak van maatschappelijk vervoer. De hoofdactiviteit is de exploitatie van openbare diensten voor de Vlaamse Vervoermaatschappij.Daarnaast rekenen wij de scholen uit de streek tot onze voornaamste klanten.

Belgian Eco Energy

Bedrijvenlaan 3 -2800Mechelen

Als bedrijf bent u continu op zoek naar duurzame oplossingen om efficiënt te besparen. Samen met Bee kan u vanaf vandaag uw energiefacturen fors doen dalen door een op maat ontwikkelde ‘Lokaal Opgewekte Energie’-oplossing.

Vls-express

Excelsiorlaan 57 -1930Zaventem

ast onze Nationale en Internationale Express-diensten, 24H-dienst en Transport op maat bieden wij op vraag van onze klanten een nieuw product aan : SAME DAY DELIVERY