U zocht op: vervoer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Heylen

Lossing 3 -2260Westerlo

HEYLEN heylen, bvba, containers, vervoer, grondwerken, 6 a 8m, 10 a 12 m, 15 a 20 m, 25 a 30 m, kipvervoer, materiaaltransport, transport, walking floor, kraanwagen, oplegger, westerlo

Conny Cars

Gravin De Merodestraat 122 -2260Westerlo

Conny Cars, autocars, reisbureau Conny Cars Westerlo conny cars, connycars, autocars, reisbureau, reizen, vakantie, bus, slaapbus, westerlo, heultje, royalclass, autobus

Internationaal Vervoer Emiel Verachtert

Busselen 27 -2260Westerlo

Onze voornaamste activiteit is het vervoer van staal van en naar de Benelux en Duitsland.Wij zijn gespecialiseerd in coiltransport,transport van Polypropyleen (PP) en Polyethyleen (PE) op palet binnen België en naar Nederland en Duitsland.

Smet Jet

Nijverheidsstraat 3 -2260Oevel

Als wettelijk erkend overbrenger van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen, vaste en vloeibare stoffen, slib en afvalolie, zoekt onze firma de meest economische en milieuverantwoorde oplossing voor het vervoer en de verwerking.

Tailormade Logistics Westerlo

Van Doornelaan 3 -2260Westerlo

Vervoer Zuiderkempen bvba is een familiaal transportbedrijf dat reeds meer dan 30 jaar bestaat. Tijdig de goederen aanleveren en onze beloftes nakomen is en blijft ons streven.

Hegrola

Industrieweg 84 -2260Westerlo

Hegrola kan u verschillende diensten aanbieden in wegenbouw, leidingwerken, betoncentrale, recyclage en grondstabilisatie.

Time 2 Jump Springkastelen

Stippelberg 182 -2260Westerlo

Springkasteel huren Bekijk hier ons gamma en maak jou keuze. Met een springkasteel scoor je op elk event. Wees er snel bij!"

Welec

Ambachtenstraat 4 -2260Oevel

WELEC | electro techniek n.v. Welkom op de website van wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van onder andere installatietechniek laag- en hoogspanning data- en bewakingstechniek automatisering bordenbouw Gratis teller

Speedline

Steine-hoevestraat 4 -2260Westerlo

Transport Wuyts

Nijverheidsstraat 8 -2260Westerlo

Nationaal en internationaal transport

Transport Wayfarer

Nijverheidsstraat 3 -2260Westerlo

Bens Best Quality

Nijverheidsstraat 24 -2260Westerlo

Bonauto

Hoog Heultje 1 -2260Westerlo

Stevifem Koeltechniek

Bell-telephonelaan 21 -2260Westerlo

Industriële en commerciële koeltechniek, airconditioning, luchtverwarming, luchtreinigers, warmtepompen.

Backx

Bosstraat 29 -2260Westerlo

Eurostock En Services

Van Doornelaan 3 -2260Westerlo

In onze magazijnen kunnen we producten van diverse aard vorstvrij stockeren en weer uitleveren wanneer de klant hier om vraagt.

Lrb

Zone Reme 8 -2260Westerlo

LRB bvba is uw partner op gebied van bedrijfswageninrichting. Wij stemmen uw bedrijfswagen zonder problemen af op uw behoeften. Inrichten kan in staal of aluminium en uitgebreid worden met allerhande toebehoren: bagagedragers, signalisatie…