U zocht op: vervoer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lenchant L En L

Tuyaertsstraat 67-69 -2850Boom

Transportbeton Boom

Vrijheidstraat 53 -2850Boom

Met onze 45 werknemers en moderne uitrusting staan we steeds klaar om iedereen te bedienen die stortklaar beton of aanverwante produkten nodig heeft.We denken hierbij aan professionelen actief in industrie, woning of utiliteitsbouw, ook voor de wege

Volker Wessels Telecom Belgium

Rupelweg 5 -2850Boom

VolkerWessels Telecom is totaalaanbieder in telecomtechnologie. De belangrijkste constante in de ontwikkeling van telecommunicatie is de voortdurende verandering. Nieuwe technieken maken steeds meer mogelijk.

Smart Elektro

Kerkhofstraat 38 -2850Boom

Smart Elektro is een zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor woningen en bedrijfsgebouwen.

Pro-solution

Hospitaalstraat 22 -2850Boom

Wij hebben steeds een professionele slotenmaker beschikbaar. Wij hanteren transparante prijzen, werken enkel met kwalitatieve materialen en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen.

Dv Hydraulics

Hoek 76 -2850Boom

Ons dienstenpakket omvat : depannages op werf , ombouw van bestaande installaties om de productiviteit van de machine en/of de kwaliteit van uw eindproduct te verbeteren , nieuwbouw van hydraulische installaties, herstelling van componenten.

De Witte Geoffrey

Overwinningstraat 18 -2850Boom

Wij beschikken over een eigendienst na verkoop naar herstellingen en onderhoud toe. Naast particulieren kunnen ook bedrijven, scholen, rust- en verzorgingstehuizen bij ons terecht.