U zocht op: vervoer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Air Tax

Kerklaan 70 -1830Machelen (brab.)

Taxibedrijf, taxidienst, personenvervoer

United Experts

Stationsstraat 100 -3360Bierbeek

Thuis op `t plattelandAdviesbureau voor iedereen die werkt, woont en leeft op `t platteland.Adviesbureau voor landbouw, tuinbouw en het platteland.

Mobull

Leuvensesteenweg 436 -1930Zaventem

Bent u conservator in een museum, beheerder van kunstwerken, handelaar, kunstenaar, galeriehouder of priv?verzamelaar? Mobull is een zekere waarde op de Belgische en internationale markt voor het transport van kunstobjecten.

Taxi Rik

Voskapellelaan 85 -1930Zaventem

U zoekt personenvervoer per taxi ?Van en naar de luchthaven Zaventem.Vanuit Kortenberg en omstreken naar elke bestemming. Samen met onze meertalige,ervaren chauffeurs vormen wij een dynamische ploeg.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Athlon Car Lease Belgium

Peutisesteenweg 115 -1830Machelen (brabant)

Athlon is een internationale aanbieder van operationele autoleasing en mobiliteitsoplossingen. Athlon levert meer dan leasewagens alleen. We zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan mobiliteitsoplossingen, ongeacht de waarde van uw wagenpark.

Nippon Express (belgium)

Bedrijvenzone Machelen-cargo 738-1 -1830Machelen (brab.)

[ [ [ NIPPON EXPRESS.net ] ] ] (Please Select) Europe - Austria - Belgium - Czech Republic - Finland - France - Germany - Hungary - Ireland - Italy - Luxembourg - Netherlands - Portugal - South Africa - Spain - Switzerland - Turkey - United Kingdom O

Jungheinrich

Esperantolaan 1 -3001Heverlee

Reeds meer dan 50 jaar heeft Jungheinrich zich ontwikkeld tot producerende, logistieke dienstverlener. Dankzij deze ervaring kunnen wij onze klanten alles-omvattende oplossingen voor vrijwel elk logistiek vraagstuk aanbieden.FR Ch

Dhl Express

Woluwelaan 151 -1831Diegem

DHL Express is de nr. 1 in koeriersdiensten, internationaal express transport en logistiek. De ideale oplossing voor het vervoer van uw dringende pakketten en documenten binnen België en vanuit of naar het buitenland.