U zocht op: vervoer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver

United Experts

Stationsstraat 100 -3360Bierbeek

Thuis op `t plattelandAdviesbureau voor iedereen die werkt, woont en leeft op `t platteland.Adviesbureau voor landbouw, tuinbouw en het platteland.

Mobull

Leuvensesteenweg 436 -1930Zaventem

Bent u conservator in een museum, beheerder van kunstwerken, handelaar, kunstenaar, galeriehouder of priv?verzamelaar? Mobull is een zekere waarde op de Belgische en internationale markt voor het transport van kunstobjecten.

Taxi Rik

Voskapellelaan 85 -1930Zaventem

U zoekt personenvervoer per taxi ?Van en naar de luchthaven Zaventem.Vanuit Kortenberg en omstreken naar elke bestemming. Samen met onze meertalige,ervaren chauffeurs vormen wij een dynamische ploeg.

Heca

Industriepark 42 -2235Hulshout

Frans Hendrickx en Zonen vervoert voornamelijk volle ladingen naar bestemmingen in Belgi?, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.Wij doen in groot-volume transport en een groot aantal voertuigen is uitgerust voor het vervoer van ADR-colli.

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Vlaamse Vervoermaatschappij - De Lijn

Motstraat 20 -2800Mechelen

De Lijn streeft naar kwaliteitsvol, klantgericht openbaar vervoer en besteden daarbij veel aandacht aan een stipte, betrouwbare en snelle dienstverlening met voldoende capaciteit, frequentie en veiligheid.

Athlon Car Lease Belgium

Peutisesteenweg 115 -1830Machelen (brabant)

Athlon is een internationale aanbieder van operationele autoleasing en mobiliteitsoplossingen. Athlon levert meer dan leasewagens alleen. We zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan mobiliteitsoplossingen, ongeacht de waarde van uw wagenpark.

Nippon Express (belgium)

Bedrijvenzone Machelen-cargo 738-1 -1830Machelen (brab.)

[ [ [ NIPPON EXPRESS.net ] ] ] (Please Select) Europe - Austria - Belgium - Czech Republic - Finland - France - Germany - Hungary - Ireland - Italy - Luxembourg - Netherlands - Portugal - South Africa - Spain - Switzerland - Turkey - United Kingdom O

Dpd (belgium)

Egide Walschaertsstraat 20 -2800Mechelen

DPD is gespecialiseerd in business-to-business zendingen. Perfecte oplossingen voor uw goederendistributie en snelle en uiterst betrouwbare verzending naar ruim 220 landen.

Ditraco

Leemstraat 65 -3272Scherpenheuvel-zichem

Ditraco Transport is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in geconditioneerd transport en opslag. Met behulp van een uitgebreid en multifunctioneel wagenpark, verzorgt Ditraco Transport dagelijks de distributie voor klanten.

Transport Van Egdom

Schoorstraat 40 -2220Heist-op-den-berg

Transportbedrijf Van Egdom: uw totaaloplossing voor logistiek en transport. Wij blinken uit in uitzonderlijk vervoer, nationaal en internationaal transport en kraanverhuur. In Belgi? en de buurlanden. En wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Jungheinrich

Esperantolaan 1 -3001Heverlee

Reeds meer dan 50 jaar heeft Jungheinrich zich ontwikkeld tot producerende, logistieke dienstverlener. Dankzij deze ervaring kunnen wij onze klanten alles-omvattende oplossingen voor vrijwel elk logistiek vraagstuk aanbieden.FR Ch

Mov+

Aarschotsesteenweg 220 -3130Begijnendijk

Seniority wil op een veilige, comfortabele manier minder mobiele senioren vervoer aanbieden in een prestigieus kader.

Dhl Express

Woluwelaan 151 -1831Diegem

DHL Express is de nr. 1 in koeriersdiensten, internationaal express transport en logistiek. De ideale oplossing voor het vervoer van uw dringende pakketten en documenten binnen België en vanuit of naar het buitenland.