U zocht op: vervoer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


H. Essers

Transportlaan 4 -3600Genk

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

All Drive

Geleenlaan 29 -3600Genk

Bij All Drive kunt u terecht voor al uw touringcarvervoer, voor kleine en grote groepen. U bent verzekerd van vervoer met moderne touringcars, bestuurd door professionele en klantvriendelijke chauffeurs.

Containerservice Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

Recyclage Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Onze diensten: afvalwerking, containers & big bags, vervoer, grind & schors.

Transport Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.

Bongaerts Logistics

Essenlaan 11 -3600Genk

Wij zijn een logistieke dienst- en service verlener, centraal gelegen in de BeNeLux met directe toegang tot de belangrijkste transportsnelweg (E314) naar Nederland en Duitsland

Reizen De Kempen

Geleenlaan 29 -3600Genk

Sedert meer dan 15 jaar comfortabel vervoer van mindervaliden en validen. Doordat Reizen De Kempen een flexibele werkwijze heeft en goed op de wensen van de klant inspeelt, is ons bedrijf in staat vervoer op maat te bieden. Stiptheid en ervaring ...

Henri Essers En Zonen Internationaal Transport

Transportlaan 4 -3600Genk

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

H. Essers Transport Company

Transportlaan 4 -3600Genk

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

Move Intermodal

Kolenhavenstraat 6 -3600Genk

Move Intermodal verzorgt deur tot deur internationale transport voor bedrijven, kantoren en particulieren.

Eddie Stobart Logistics Europe

Eikelaarstraat 28 -3600Genk

Voor alle internationale & nationale transport naar het Verenigd Koningkrijk / Engeland. Ook naar Duitsland met koelwagens.De specialist met de BESTE service!

Lenaers Express

Troisdorflaan 13 -3600Genk

Heeft u een zeer dringend transport en u kan nergens meer terecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u een oplossing waar anderen afhaken. Want Lenaers Express is niet zomaar een transportbedrijf.

Genker Taxi Centrale

Slaghoutstraat 25 -3600Genk

Genker taxi centrale b v b a genker taxi centrale b.v.b.a genk, taxi, centrale...

Autobusbedrijf Bronckaers

Oosterring 17 -3600Genk

Eurobussing est votre partenaire mobilité et voyage, actif dans le secteur du transport collectif de personnes par route. Tous vos déplacements, voyages, tours d'europe, excursions, ... en autocar ou en bus en Bruxelles ou la Belgique. Eurobussing

Transcoma

Winterbeeklaan 37 -3600Genk

Bme

Henry Fordlaan 62 -3600Genk

E-fulfilment op maat van jouw klant en voor ieder verkoopkanaal.Waar flexibiliteit, efficiëntie en transparantie de ideale bouwstenenvan een duurzaam partnership zijn.

Ld Consult

Rootenstraat 25 -3600Genk

LDConsult staat voor een no-nonsens bedrijf, met 1 prijs zonder onvoorziene kosten en verrassingen. Wij bieden volledige Web oplossingen van KMO's tot zelfstandigen.

Rijschool Hendriks J. En L.

Hasseltweg 29 -3600Genk

Hendriks Autorijscholen is bekend als een uiterst betrouwbare rijschool waar u terecht kunt voor alle rijbewijzen. Hendriks Autorijscholen: rijschool voor alle rijbewijzen

V D B Technics

Hengelhoefstraat 164 -3600Genk

Vandaag verzorgen wij voor onze klanten een totale service op gebied van elektromechanica. Wij staan in voor onderhoud, revisie, verhuizen van productie-eenheden alsook het vervaardigen van transportsystemen en transportbanden.

Roger Vrolix Elektrische Verwarming

Kaarbaan 5a -3600Genk

VROLIXKLIMA heeft 30 jaar ervaring in alternatieve verwarmingstechnieken

Olaerts Jean

Oud-termienstraat 26 -3600Genk

Trippaers

Eikelaarstraat 24 -3600Genk

Ewals Cargo Care

Vaartstraat 7 -3600Genk

Ewals Cargo Care | Move. Store. Manage. | home News | Press | Jobs | Sitemap Home Our company Our services Innovation Working at ECC Countries Contact You are here: Home EN | NL Ewals Cargo Care Services Profile Transportation using its extensive fle

Brim

Jaarbeurslaan 23 -3600Genk

Bruno Service Station. Dankzij ons netwerk van 17 service stations verspreid over Limburg kunt u overal kwaliteitsvolle brandstoffen tanken. Geniet met de Bruno tankkaarten van vele voordelen.

Pitsa

Jan Habexlaan 15 -3600Genk

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Almec

Nieuwpoortlaan 12 -3600Genk

Almec heeft zich sinds de oprichting in 1989 continu ontwikkeld. Het resultaat is haar huidige vooraanstaande rol binnen de toeleveringswereld.

Algemene Ondernemingen Pauli

Geleenlaan 16 -3600Genk

Site de la famille Pauli - Vanhove de Watermael-Boitsfort à Bruxelles en Belgique. Evénement familliaux, mariage, naissance et généalogie. Loisirs : Maître d'armes, Escrime, Accompagnateur en Montagne

Jacobs Transport

Zuiderring 28 -3600Genk

Als gevestigd transportbedrijf in Genk hebben wij een zekere faam opgebouwd. Gezien de uitstekende ligging in de industriezone Genk-Zuid, flexibele organisatie en werkmethode worden allerhande logistieke vragen soepel en snel opgelost.

H.essers Management Company

Transportlaan 4 -3600Genk

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

Aegilog

Kriekboomstraat 9 -3600Genk

AEGILOG staat voor Aerden Gilbert Logistics, bij uitstek uw contact as zelfstandige multimodale veiligheidsadviseur gevaarlijke goederen (weg, spoor en binnenvaart), trainer Code 95 (bijscholing rijbewijs vrachtwagen- en buschauffeurs), ...

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.

Encon Ingenieursbureau

Neerzijstraat 49 -3600Genk

ENCON is een ingenieursbureau, gespecialiseerd in het verlenen van energieadvies, met de nadruk op efficiënt energiegebruik. Encon is actief op alle domeinen van de energie. Encon Ingenieursbureau - Energiebesparingen

Lenaers Afsluitingen

Henry Fordlaan 17 -3600Genk

Lenaers is een gespecialiseerde groothandel in draadproducten sinds 1933 en een erkend installateur van afrasteringen en poorten.

Asotep

Woudstraat 3a -3600Genk

Aanleg pijpleidingen en telecommunicatieleidingen | productie van stoomketels

Service Support

Mieënbroekstraat 28 -3600Genk

Naast traditioneel schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ruitenwasserij, bieden wij ook tal van aanverwante diensten aan bij onze klanten.

Roam Technology

Geleenlaan 24 -3600Genk

Roam Chemie Home page - Huwa-San Welcome to Enter Huwa-San,Roam Chemie,huwasan,huwa-san,Huwa-san,roamchemie,This page is the Roam Chemie Home page

D.a.c. (direct Aankoop Company)

Gordelweg 15 -3600Genk

VERHUIZINGEN DAC: UW VERHUISFIRMA IN LIMBURG MET MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Jomi Projects

Driehoevenstraat 67 -3600Genk

Eden Design

Woudstraat 5 -3600Genk

Eden design Automation is hoofdzakelijk actief in:- elektriciteitswerken en bordenbouw- automatisatie van huis/ gebouw- industriële automatisatie- onderhoud van elektrische machines/installaties- verlichting- parlofonie/videofonie

Systempluslogisticservice

Geleenlaan 33 -3600Genk

Wim Bosman is een 3pl+ Europese Logistiek dienstverlener met een sterk Europees netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport en distributieoplossingen.

Recep Karabacak

Kruisbosstraat 24 -3600Genk

Jeffensell verzorgt het hele traject van product(ie) uitbesteden. Leverancier onderzoek in Azie en Oost-Europa, quality control, logistiek, douane, etc.. Wilt u een product elders laten produceren Jeffensell is uw partner!

Foresco Packaging

Eikelaarstraat 32 -3600Genk

Van houthandelaar groeiden we uit tot een heuse verpakkingsspecialist. Vandaag staan we met onze groep en deelbedrijven bekend om onze snelle service, inventieve oplossingen en duurzame en kostenbewuste aanpak.

Orbix Productions

Henry Fordlaan 84 -3600Genk

1 met de kringloopeconomie.Duurzame materialen voor de bouwindustrie en de staalsector. Innovatieve technologie?n voor de circulaire economie. Logistieke diensten die dit alles ondersteunen.

Tm Technics

Wolfsbergstraat 63 -3600Genk

TM Technics uw partner voor luchttechnische projecten en materialen. Industriële ventilatie en afzuigtechnieken.