U zocht op: vervoer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Transport De Vreese

Smalleheerweg 124 -9041Gent

Wie zijn wij ? Wie zijn wij ?De Vreese Internationaal Transport Bijzonder wegvervoer en hijswerken De Vreese Transport zet 35 jaar ervaring voor u in. U bent zeker van de stiptheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit van een kleinschalig familiebedrijf

Dgt

Leeegstraat 122 -9060Zelzate

Dank zij de inzet van Jef Van Olmen en Ria Buysse, van SGS, is DGT uitgegroeid tot de belangrijkste speler in Belgi? op het vlak van opleiding en advies in het kader van het transport, de omgang en de behandeling van gevaarlijke s

Dewae

Burgemeester Jos. Chalmetlaan 135 -9060Zelzate

Als allround taxibedrijf brengen we mensen comfortabel, veilig en stipt van A naar B”. Met ons ruime, up-to-date wagenpark staan wij 24/7 voor U klaar. Of het nu gaat om regionaal of internationaal vervoer, individueel of in groep of ziekenvervoer.

Hamann International Logistics

Vantegemstraat 3 -9230Wetteren

Hamann International Logistics nv is een sterk groeiende Belgische organisatie die wegvervoer-, overzeese, luchtvracht en logistieke activiteiten organiseert en uitvoert voor toonaangevende bedrijven uit verschillende sectoren.

Lijncom

Heusdenbaan 46 -9090Melle

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

H. Martlé En Zonen Vervoeronderneming B.v.b.a

Aalterseweg 74 -9910Aalter

Trendsettend in horizontale, verticale en exceptionele transportsolutions met daaraan gerelateerde montagewerken of interne (ver)plaatsing van machines en installaties.