U zocht op: verzekeringen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Baloise Insurance

Posthofbrug 16 -2600Antwerpen

Mercator biedt hun een volwaardige erzekeringsmaatschappij Baloise Insurance ontstond in 2013 uit de fusievan Mercator, Avéro en Nateus. Baloise Insurance is een recent bedrijf involle expansie, met een rijk verleden.

Zakenkantoor Onsia

Mechelsesteenweg 173 -2220Heist-op-den-berg

Zakenkantoor Vingerhoets

Koning Albertstraat 31 -2547Lint

Al 3 generaties lang, meer dan 50 jaar, staat familie Vingerhoets u bij met deskundig advies over bank- en verzekeringsproducten.

Fidea

Delacenseriestraat 1 -2018Antwerpen 7

.

Abn Amro Private Banking

Roderveldlaan 5 -2600Berchem (antwerpen)

Uw vermogen in veilige handen dankzij transparant en objectief vermogensbeheer en beleggingsadvies. Uw vertrouwde contact is graag tot uw dienst. Neem contact met ons op

Rgc Finance & Insurance Brokers

Kattendijkdok-westkaai 42 -2000Antwerpen 1

RGC Finance niet zomaar een kantoor... Jong maar niet onervaren, traditioneel maar met een steeds vernieuwende aanpak. Ieder project is voor ons een nieuwe uitdaging: Hypothecaire leningen, Fiscale optimalisatie, Verzekeringen...

Andes

Luitenant Lippenslaan 51 -2140Borgerhout

Andes Groep: uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar Bescherming van uw gezin: met gepaste verzekeringen U waakt liefdevol over uw gezinsleden, zodat ze zorgeloos door het leven gaan. En gebeurt er toch iets onvoorziens?

Vanbreda International

Plantin En Moretuslei 299 -2140Borgerhout (antwerpen)

Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen, toepassen en beheren van internationale oplossingen voor medische verzekeringen en employee benefits voor wereldwijd mobiele werknemers van kleine, middelgrote en grote ondernemingen, ...

Verzekeringen

Brechtsebaan 200 -2900Schoten

De Rioolkrak

Grote Singel 3a -2900Schoten

Is uw wc verstopt? Dient uw beerput geledigd worden? Is er een scheur in uw leiding? We horen graag van u! De Rioolkrak staat voor u klaar.

B&j Verzekeringen

Kruishofstraat 293 -2610Antwerpen

Ons verzekeringskantoor bevindt zich in Wilrijk en wij staan reeds 25 jaar ten dienste van onze klanten.We bieden u oplossingen op maat voor al uw privéverzekeringen, professionele verzekeringen, beleggingen en kredieten.

Vos & Co Verzekeringsmakelaars

Grotesteenweg 651 -2600Berchem (antwerpen)

Als verzekeringskantoor zijn wij volledig onafhankelijk van de verzekeringsmaatschappijen. Wij stellen al onze ervaring ten dienste van u. Kom ons bezoeken in ons kantoor in Berchem.

Autoruitcentrale

Koningin Astridlaan 44a -2550Kontich

Autoruitcentrale is gevestigd te Kontichen ligt op de grote baan (N1)die Antwerpen met Mechelen verbindt

Cobalt Box

Bredabaan 859 -2930Brasschaat

Bij Cobalt Box kan je terecht voor opslagruimtes op maat in regio Antwerpen. Met vijf vestigingen in Antwerpen is er steeds een opslaglocatie in uw buurt met een ruime keuze aan opslagruimtes. Cobalt Box biedt flexibele huurfo

Lagimo

Liersebaan 18 -2240Zandhoven

Wij zijn een onafhankelijk zakenkantoor met meer dan 30 jaar ervaring in de verzekerings- en kredietmarkt.

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co

Donk 54 -2500Lier

Een team van 30 medewerkers actief in Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht, Factuurinvordering en Insolventierecht, Vennootschapsrecht, Handelspraktijken Fiscaal recht ... Vestigingen in Lier en Mechelen.

Selfstore

Heirbaan 49 -2640Mortsel

Sinds 1923 is de familie Anthonissen actief in de verhuissector in Antwerpen. Een ervaren familiebedrijf dat al 4 generaties mensen helpt en begeleidt bij het verhuizen. Selfstore.be biedt u verschillende opslagunits voor korte of lange termijn.