U zocht op: vloeren reiniging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Verplaetsen Services

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver

Alga Clean

Hertogstraat 54b -1150Sint-pieters-woluwe

Zowel tijdens de week als in het weekend, transformeert ons ervaren personeel, uitgerust met specifiek materiaal, uw bouwterrein in een gebouw, lokaal of woning klaar voor de verwelkoming van zijn nieuwe gastheren.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Abbi

Potaerdestraat 74 -2845Niel

GEVELS - KROONLIJSTEN - TERRASSENZachte gevelreiniging, betonherstellingTerrasdichting, waterwering (Hydrofuge)Natuursteenrestauratie, anti-graffitisteenversteviging, opstijgend vochtschilderwerk, voegen, epoxyvloeren, betonvloeren, enz.

Cleanlink

Vekestraat 23 -1982Elewijt

Bij Clean Link geloven we dat een hygiënische omgeving aan de basis ligt van gezond werken en leven. Daarom houden we van een vezeldiepe aanpak en gaan we voorbij klassieke poetsopdrachten.

Rupelcleaning

Antwerpsestraat 95 -2845Niel

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat reeds een begrip is in de wereld van de schoonmaak en glazenwasserij.