U zocht op: vrachtwagens

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Noord Trucks

Oostmalsebaan 1c/20 -2960Brecht

Votrac

Boudewijnstraat 16 -2960Brecht

sale and export of reconditioned military vehicles. export to africa. fabrikant van houten poorten, tuinornamenten en brievenbussen, invoer tropisch hardhout. aanleg van kasseien en klinkers, privé en industrie

Sanyrent

Zagerijstraat 17 -2960Brecht

Vdh-snoeys Recyclage

Hoekstraat 45 -2960Brecht

Snoeys BVBA staat steeds voor een snelle en correcte service, omdat wij beschikken over een gemotiveerd team van werkmensen, een wagenpark van +/- 10 vrachtwagens en +/- 1.000 containers in alle soorten en maten.

Anthonissen Jelle

Eester 11 -2960Brecht

laat uw tank reinigen en ledigen door firma Anthonissen Jelle BVBA. Anthonissen Jelle BVBA bezorgt u de nodige attesten waarin staat dat deze werken uitgevoerd zijn conform de Vlarem-milieuwetgeving.

Vik Meeusen - Verstraeten

Hoogstraatsebaan 98a -2960Brecht

Informatieve site van KBC Bank en KBC Verzekeringen. Toegang tot KBC-Online en meer dan 25 simulaties o.a. over beleggingsfondsen, woningkrediet, autolening, leasing en verzekeringen. KBC Bank & Verzekering

Stig

Kraaienhorst 1 -2960Sint-lenaerts

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Vhf

Zandstraat 50 -2960Brecht

Mercedes S-klasseZakenvervoer door heel België, Nederland, Luxemburg en DuitslandLuchthavenvervoerToeristen tours langs alle bezienswaardigheden in Nederland en België, bruiloften, restaurantbezoek,...Regulier taxivervoer

Rentoclean

Klein Veerle 109a -2960Brecht

Rentoclean nv is gespecialiseerd in onderhoudsproducten voor alle mogelijke doeleinden. Wij leveren enkel grote kwaliteitsproducten aan goede prijzen. Wij maken enkel kwaliteitsproducten voor kleine en grote ondernemingen.

Bogaerts

Lessiusstraat 93 -2960Brecht

Sinds 1993 zijn wij actief in de verkoop van bos - en tuingereedschap. In onze toonzaal vind je een uitgebreid gamma aan gras, -zit, -en robotmaaiers, haagscharen, kettingzagen, bosmaaiers, frezen, ...

Domaco

Kloosterakker 4 -2960Brecht

Bij Gebr. Doms kan u terecht voor alle mogelijke computergestuurde, en dus uiterst precieze metaalbewerkingen, CAD/CAM, volgens eigen plan of nog te maken nieuw ontwerp .

Tapwagenverhuur Aerts

Oostmalsebaan 7 -2960Sint-lenaerts

Een verjaardagsfeest of fenomenaal bedrijfsevenement in het verschiet?Wij zorgen voor de nodige verfrissing op uw evenement! Wij verhuren tap- en koelinstallaties met kwaliteit, hygiëne en een 7/7 en 24/24 service voorop.