U zocht op: wandtegels badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

H.v. Tegels

Essensteenweg 12 -2950Kapellen

Wil je graag samen met ons bekijken hoe HV Tegels jou kan helpen bij de realisatie van je plannen? Bezoek onze showrooms, bel ons of mail ons en we maken graag tijd om samen de juiste tegel te zoeken.

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

Altamira Tegels

Berthoutstraat 50 -2531Boechout

tegels en wangtegels handel

Tegeloutlet Aartselaar

Antwerpsesteenweg 71 -2630Aartselaar

In onze 7 verschillende showrooms vindt u meer dan 2000 soorten vloer-, wandtegels en natuursteen.Binnen dit uitgebreide gamma bevinden zich de meest diverse stijlen. U ziet er tegels van rustiek, over modern tot trendy design.

Plm Concepts

Brasschaatselei 5 -2950Kapellen (antwerpen)

Wij bieden maatwerk in natuursteen aan voor keukens, trappen, venstertabletten, badkamers, gevelbekleding, etc. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u van ons een degelijk advies en vakmanschap verwachten.

Ageres Construct Solutions

Steenovenstraat 2 -2390Malle

Schrijnwerk, Schilderwerk, Sanitair, Elektriciteit, Verbouwingen,

Krea

Kouterdreef 45 -2800Mechelen

Vloeren Jozef Reyns

Ciamberlanidreef(bev) 78 -9120Beveren

Meubelfabriek Corian Design Center

Sint-bernardsesteenweg 491 -2660Antwerpen

Corian - CDC te Hoboken, Antwerpen is gespecialiseerd in ontwerp en plaatsing van naadloze werkbladen, keukenbladen en badkamermeubelen.

Delvaux Karweien

Ertbrandstraat 233 -2950Kapellen

United Stone Products

Nieuwstraat 4b -2840Rumst

USP maakt van uw keuken, badkamer of ander interieurproject een juweel. USP gebruikt daarvoor platen uit natuursteen of composietsteen, die op maat gezaagd en afgewerkt worden.Merken Granstone en Silestone.Arduin, graniet, natuursteen, composiet.

Av.san

Antwerpsesteenweg 312 -2500Lier

Wij zijn een firma die reeds 21 jaar actief is in het vernieuwen of renoveren van uw woning.Ons doel betaat er in, U tevreden te stellen op gebied van het plaatsen van alle sanitair, verwarming, renovatie van uw badkamer of uw gehele woning.

Vande Voorde Erwin

Ten Hoflaan 16 -2980Zoersel

Badkamerrenovaties van A tot Z. Wij bieden U 1 aanspreekpunt waarbij alle werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen personeel.